18.10.2021 00:15

Extinderea rețelei de gaze, undă verde la finanțare!

Extinderea rețelei de gaze, undă verde la finanțare!
Galerie foto

*Cererea de finanțare a proiectului privind „Dezvoltarea rețelelor inteligente de distribuție a gazelor naturale prin înființare rețea de gaze naturale în satele Izvoarele, Lunca Suduleni, Mînjina, Manga, Oncești și extinderea rețelei de distribuție în satele Voinești și Gemenea – Brătulești” a fost admisă

 

Veste bună pentru voineșteni! Cererea de finanțare a proiectului privind „Dezvoltarea rețelelor inteligente de distribuție a gazelor naturale prin înființare rețea de gaze naturale în satele Izvoarele, Lunca Suduleni, Mînjina, Manga, Oncești și extinderea rețelei de distribuție în satele Voinești și Gemenea – Brătulești” a fost admisă. Urmează să aibă loc procedurile standard, respectiv evaluarea tehnico-financiară și semnarea contractului.

Primarul comunei Voinești, Sandu Gabriel Dănuț, este încrezător că până la sfârșitul anului vor fi parcurse și aceste etape, urmând ca după aceea să aibă loc implementarea proiectului, care are o durată de 36 de luni. Valoarea totală a investiției este de 5 milioane de euro, fonduri europene nerambursabile... prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).

Violeta Stanciu