07.04.2020 14:25

"EXTINDERE RETEA GAZE NATURALE PE STRADA COCORILOR SI ION NECULCE , LOCALITATEA TARGOVISTE, JUDETUL DAMBOVITA"

,,S.C. ENGIE ROMANIA S.A.”,  titular al proiectului ,, EXTINDERE RETEA GAZE NATURALE PE STRADA COCORILOR SI ION NECULCE , LOCALITATEA TARGOVISTE, JUDETUL DAMBOVITA”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția de Protecție a Mediului Dâmbovița, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul ,,Extindere retea gaze naturale pe strada Cocorilor si Ion Neculce, localitatea Targoviste, Judetul Dambovita”, propus a fi amplasat în județul Dâmbovița, Municipiul Târgoviște, str. Cocorilor si Ion Neculce.

1. Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului din Municipiul Târgoviște, Calea Ialomiței, nr. 1, județul Dâmbovița, în zilele de luni – joi intre orele 9:00 – 15:00 si vineri orele 09:00 – 13:00”, precum si la urmatoarea adresa de internet: http://apmdb.anpm.ro/.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.