11.11.2021 00:18

Exploatațiile forestiere din munte au distrus DJ 714

Exploatațiile forestiere din munte au distrus DJ 714
Galerie foto

*Președintele CJD, Corneliu Ștefan, vrea să-i pună pe cei care nu au respectat legea să refacă drumul, pe cheltuiala lor!

*„Vreau să le aduc la cunoștință că, în perioada următoare, vom introduce noi restricții pe drumurile județene din munte. Nimeni, dar nimeni, nu își bate joc de banii dâmbovițenilor și de munca noastră!’’

 

Drumul județean din zona montană, DJ 714, mai exact tronsonul dintre comuna Moroeni, sat Glod, și Zănoaga a fost distrus de mijloacele de transport ale exploatațiilor forestiere din munte. Însă lucrurile nu vor sta așa pentru că președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan este decis să-i pună la plată, respectiv să-i oblige să refacă drumurile pe care le-au distrus cu bună știință.    

„Noi lucrăm să putem ține drumul deschis”

„Muncim și investim bani pentru ca, la final, să constatăm că tot ceea ce am făcut a fost în zadar! Este și cazul drumului județean din munte, DJ 714, tronsonul dintre comuna Moroeni, sat Glod, și Zănoaga, porțiune de drum distrusă de camioanele exploatațiilor forestiere din zonă. Noi lucrăm să putem ține drumul deschis, acesta fiind cale de acces către Stațiunea Turistică de Interes Național Peștera-Padina, iar alții nu țin cont de efortul nostru și de banii investiți. Nu au ținut cont că li s-a cerut să nu transforme în «depozit» drumul județean și nu au respectat restricțiile de circulație, fapt care a dus la distrugerea drumului. Îi anunț pe cei care nu au respectat legea că vor reface drumul așa cum era înainte de a-l distruge, 𝐏𝐄 𝐂𝐇𝐄𝐋𝐓𝐔𝐈𝐀𝐋𝐀 𝐋𝐎𝐑, și, 𝐓O𝐓 𝐏𝐄 𝐁𝐀𝐍𝐈𝐈 𝐋𝐎𝐑, vor asigura și scurgerea apelor pluviale afectată de camioanele pline ochi cu lemne care coboară din munte. Nu în ultimul rând, vreau să le mai aduc la cunoștință că, în perioada următoare, vom introduce noi restricții pe drumurile județene din munte. Nimeni, dar nimeni, nu își bate joc de banii dâmbovițenilor și de munca noastră!”, a menționat președintele CJD, Corneliu Ștefan.

Violeta Stanciu