25.11.2021 00:10

Experiență interesantă

Experiență interesantă
Galerie foto

Selecționata AJF Dâmbovița a disputat la începutul acestei săptămâni și al doilea meci din cadrul primei faze a Cupei Regiunilor, împotriva vecinilor de la AJF Prahova. Partida s-a disputat cu formația prahoveană în postura de gazdă, la Păulești, iar selecționata condusă de Florin Anton și Marius Rotaru a înregistrat o nouă înfrângere. În ultimul joc din acest an din Cupa Regiunilor, AJF Dâmbovița a cedat, 0-2, în fața celor de la AJF Prahova, și are cele mai mici șanse la o calificare în faza următoare a competiției, înainte de meciurile retur, care se vor juca anul viitor.

Selecționata dâmbovițeană a avut parte de meciuri tari, împotriva unor echipe care au în componență jucători de calitate. Chiar dacă au pierdut ambele partide, pentru jucătorii dâmbovițeni care au evoluat în aceste meciuri experiența rămâne una interesantă, pentru că este pentru prima dată în istorie când AJF Dâmbovița s-a implicat în Cupa Regiunilor, o competiție organizată de UEFA, destinată fotbalului amator. Am urmărit ambele jocuri, iar atât AJF Giurgiu, cât și AJF Prahova ,s-au dovedit a fi adversari puternici, dovadă și rezultatele înregistrate. Chiar dacă s-a pierdut, asta nu înseamnă că fotbalul dâmbovițean nu oferă jucători interesanți, iar aceștia vor avea șansa să se revanșeze anul viitor.

Chiar dacă șansele de calificare în faza următoare a competiției sunt mici, echipa dâmbovițeană trebuie să spere în continuare și să dea tot ce are mai bun în partidele care se vor disputa în 2022. Indiferent de deznodământ, pentru fotbaliștii dâmbovițeni această participare la Cupa Regiunilor reprezintă o experiență interesantă și o oportunitate de a-și măsura puterile cu jucătorii din alte județe. Fotbalul mic dâmbovițean trebuie să continue pe drumul început sub actuala conducere a Asociației Județene de Fotbal, echipele trebuie să se întărească, să respecte competiția, iar în viitor sunt convins că selecționata județului nostru va putea să obțină rezultate mai bune.

 

 

Cosmin Sava