31.05.2022 00:11

Există un Dumnezeu al fotbalului

Există un Dumnezeu al fotbalului
Galerie foto

Chindia a suferit enorm în barajul promovare/menținere cu Concordia Chiajna, în care a trecut prin toate stările posibile. În partida tur, Șerban le-a făcut cadou adversarilor un penalty, iar Pițian un autogol, după care în jocul retur s-a ratat din toate pozițiile. Când părea că totul s-a năruit, a picat golul lui Chamed, pe o centrare a lui Cherchez, în minutele de prelungire, iar barajul a mers în prelungiri.

Apoi la loviturile de departajare, unde Căbuz a apărat două, devenind eroul Chindiei. Există un Dumnezeu al fotbalului, de vreme ce echipa asta stă numai pe drumuri de trei ani, de când a promovat în Liga 1, a fost serios taxată de arbitraje și a ajuns să agonizeze într-un baraj pe care l-a dominat.

Chindia a trăit însă mult prea periculos, s-a prăbușit în play-out și s-a chinuit efectiv cu locul 5 din Liga a 2-a. Până la urmă, e bine că s-a terminat cu bine. De aici înainte, așteptăm o analiză serioasă la nivelul clubului, dar și schimbări, pentru că s-au făcut greșeli mari. Foarte probabil, contractul antrenorului Emil Săndoi nu va mai fi prelungit, însă e posibil să apară și alte despărțiri.

Dacă fotbaliștii vor intra într-o scurtă, dar binemeritată vacanță, pentru acționari și conducători va fi o perioadă intensă. Să sperăm că echipa va reveni cât mai repede acasă, la Târgoviște.

 


Costin Mihai