01.09.2016 00:09

Eu cred în noul CSM Târgoviște

Eu cred în noul CSM Târgoviște
Galerie foto

COSTIN MIHAI


 

Încerc să gândesc și din perspectiva lui Cătălin Tănase, ținta unor atacuri de presă prelungite, de parcă el e vinovatul de toate câte s-au întâmplat la Clubul Sportiv Municipal Târgoviște. A muncit nebunește să câștige un titlu național la baschet feminin U16, încă unul la nivelul echipelor satelit, să califice naționala U16 într-o finală de Campionat European B și să implementeze la CSȘ Târgoviște un management performant, iar ca drept răsplată primește lovituri de bici cu nemiluita.

Cât a fost lux în baschetul târgoviștean, opțiunea Tănase a fost poate ultima luată în calcul la CSM. Iar acum, când bugetul e cu mult redus și se pornește pe drumul greoi al reconstrucției, Cătălin a renunțat la orgolii și a acceptat să o ia de la capăt, aproape de la zero. Sunt indivizi care au făcut greșeli colosale sau golăneli ordinare la CSM Târgoviște, care au ridicat valize cu bani și care ar merita scuturați zdravăn, însă ei sunt cei mai super. Tănase nu e bun, Terzic nu e bun, Nesic nu e bun, Boriga nu e bun, Bizdrigheanu nu e bun, nici măcar Iugulescu nu mai e bun, dacă alege o altă abordare. O să vedeți că nici Prisăcaru nu va fi bun, sunt buni doar cei care au mulțumit pe cine trebuie. Îl înțeleg și îl respect pe Cătălin Tănase, care nu merită un asemenea tratament. Am demarat investigații ample și am aflat răspunsuri importante. Așa am realizat că, de fapt, pierderea unor privilegii faraonice a provocat o asemenea disperare, încât nu mai există limite. Și mai e ceva, teama de repercusiuni și riscul de a plăti. Atunci când ataci, e bine să fii antrenat să și primești. S-au comis lucruri grave, care pot avea urmări neplăcute.

P.S.: Mă repet, spre ciuda unora. Consider numirea lui Cătălin Tănase cea mai inspirată decizie luată pe zona de baschet la CSM Târgoviște, iar venirea lui Ciprian Prisăcaru ca președinte, un alt mare câștig.