15.03.2023 00:09

Etapă cu meciuri tari la Liga a 6-a

Etapă cu meciuri tari la Liga a 6-a
Galerie foto

* Viitorul Aninoasa, FC Lungulețu, Viitorul Cojasca și Viitorul IL Caragiale sunt ca și calificate în play-off. Dragomirești și Crovu rămân favorite la obținerea ultimelor bilete

 

O etapă cu rezultate interesante în Seria Nord din Liga a 6-a, o serie pe care Viitorul Aninoasa o domină cu autoritate. Se reaprinde miza pentru locul 2, unde Runcu profită de remiza celor de la Dragomirești, pe teren propriu, și se apropie la 4 puncte. Mănești și Bezdead nu renunță nici ele la o poziție de play-off, cu 5 etape rămase de disputat din sezonul regular. Duminică se joacă derby-ul seriei, Aninoasa – Dragomirești. Rezultatele etapei: Gloria Mănești – Valahii Târgoviște 2-1, Voința Bezdead – Viitorul Gorgota 3-0, AS Dragomirești – Voința Buciumeni 1-1, Cetatea Târgoviște – Viitorul Aninoasa 1-4, Voința Valea Voievozilor – Sportul Runcu 0-3, Gloria Doicești – AS Malu cu Flori 1-1.

Lungulețu se impune în derby-ul din Sud

Lungulețu se impune în derby-ul Seriei Sud a Ligii a 6-a, cu Juventus Crovu, asigurându-și în bună parte prezența în play-off. Lucieni obține singurul succes al oaspeților în deplasare și se apropie la 4 puncte de mult râvnitul loc 2, la care mai speră chiar și Șelaru. Etapa viitoare avem două meciuri tari, cu implicații importante în partea superioară a clasamentului, Lucieni – Lungulețu și Crovu – Șelaru. Rezultatele etapei: AS Mătăsaru – Sportul Lucieni 1-4, FC Găești – Voința Ionești 4-1, Avântul Produlești – Flacăra Ghinești 7-3, Olimpia Morteni – Viitorul Sălcioara 2-1, Viitorul Șelaru – Viitorul Străoști 3-3, FC Lungulețu – Juventus Crovu 3-0.

Remiză spectaculoasă la IL Caragiale - Ciocănești

Cojasca își continuă parcursul de forță, iar prezența în play-off a devenit o certitudine. Chiar și Viitorul IL Caragiale a luat o opțiune serioară la un loc calificant, după remiza cu Ciocănești, care îi permite să mențină un avans de 7 puncte, cu un joc în minus disputat. Mija și Iedera bifează victorii la scor. Rezultatele etapei: Luceafărul 2 Dărmănești – Metalul Colonia Mija 0-4, Viitorul Cojasca – Universitatea Băleni 6-1, Viitorul IL Caragiale – Publirex Ciocănești 2-2, Gloria Postârnacu – Săgeata Cătunu 0-3, Gloria Iedera – Unirea Ogrea 4-0.

 

 

C.M.