03.07.2020 00:10

Eșec pentru Săndoi la debut

Eșec pentru Săndoi la debut
Galerie foto

❚ Conducerea Chindiei Târgoviște a încercat să producă un șoc la echipă prin renunțarea la colaborarea cu Viorel Moldovan, înlocuitorul acestuia fiind Emil Săndoi ❚ Misiunea noului tehnician este una dificilă, pentru că meciurile se vor disputa într-o perioadă scurtă, iar antrenorul Chindiei nu prea are timp să își impună stilul de joc ❚ Ion Gheorghe și-a făcut curaj, a luat o acțiune pe cont propriu și a deschis scorul chiar înainte de pauză ❚ Partea secundă nu a mai fost la fel de interesantă ca prima, iar la prima fază mai importantă, FC Voluntari a reușit să puncteze din nou, prin Simonovski, simplu, cu poarta goală (69)

 

COSMIN SAVA


Conducerea Chindiei Târgoviște a încercat să producă un șoc la echipă prin renunțarea la colaborarea cu Viorel Moldovan, înlocuitorul acestuia fiind Emil Săndoi. Primul joc sub conducerea noului antrenor a adus tot o înfrângere, a treia consecutivă, iar Chindia rămâne în zona roșie a clasamentului. Misiunea lui Săndoi este una dificilă, pentru că meciurile se vor disputa într-o perioadă scurtă, iar antrenorul Chindiei nu prea are timp să își impună stilul de joc.

Echilibru în prima repriză

Startul de meci a oferit speranțe suporterilor târgovișteni, pentru că prima ocazie a aparțiunut Chindiei, dar Berisha a finalizat dezamăgitor dintr-o poziție bună (8). Gazdele au revenit în joc, iar finalul primei reprize lea aparținut. Mai întâi Simonovski a trimis pe lângă poarta târgoviștenilor (30), iar Ion Gheorghe a șutat peste transversală (36). Până la urmă, tânărul fotbalist care a executat- o pe Dinamo runda trecută și-a trecut numele pe lista marcatorilor. Gheorghe și-a făcut curaj, a luat o acțiune pe cont propriu și a deschis scorul chiar înainte de pauză (43). Chindia a ratat o șansă bună înainte de fluierul de final al primei părți, șutul lui Rață fiind scos greu de Cojocaru (45+3).

Chindia nu a avut forța să revină

Partea secundă nu a mai fost la fel de interesantă ca prima, iar la prima fază mai importantă, FC Voluntari a reușit să puncteze din nou, prin Simonovski, simplu, cu poarta goală (69). Chindia a ratat o șansă mare, fundașii Voluntariului au greșit o minge simplă, dar Rață nu a știut cum să gestioneze situația respectivă. A pasat târziu către Liviu Mihai, care a șutat în blocajul unui fundaș al gazdelor (73). Bic a avut ultima șansă a partidei, însă șutul lui din interiorul careului a fost reținut fără probleme de Cojocaru (80), iar Chindia a pierdut primul joc sub comanda lui Emil Săndoi.

FC Voluntari - Chindia Târgoviște 2-0

Stadion: Anghel Iordănescu - Voluntari. Au marcat: I. Gheorghe (43), Simonovski (69). Cartonașe galbene: Simonovski (61), Achim (90+1), Vlad (90+2) / ?erban (45+1), Bic (57). Au arbitrat: Marcel Bârsan - Ciprian Danșa și Mihai Marica. Voluntari: Cojocaru – Belu (88 Țîră), Pașcanu, Achim, Vlad - Căpățână, De Lucas, Laidouni (78 Gorobsov) – Sanoh (59 Benzar), Simonovski (88 Struna), I. Gheorghe (60 Costin). Antrenor: Mihai Teja. Chindia: Aioani - Martac, Benga, Pițian, Corbu – Neguț (42 Ivancic), Rață, Bic, Șerban (46 Dumitrașcu) - Dangubic, Berisha (68 L. Mihai). Antrenor: Emil Săndoi.