02.08.2021 00:08

Eșec pe terenul campioanei

Eșec pe terenul campioanei
Galerie foto

* După înfrângerea cu Rapid București și remiza cu Sepsi Sfântu Gheorghe, echipa lui Emil Săndoi s-a deplasat la Cluj, acolo unde a întâlnit-o pe campioana CFR * Chindia a rezistat în prima repriză, însă diferența de valoare a fost evidentă în partea secundă, iar formația clujeană a obținut o victorie la limită * Echipa clujeană a deschis scorul prin Denis Alibec, cel care a punctat pe o pasă excelentă venită de la Camora * S-a terminat 1-0 pentru CFR Cluj, diferență făcută de golul lui Alibec, primul de la venirea atacantului la echipa pregătită de Marius Șumudică

 

COSMIN SAVA


Începutul de sezon a fost unul infernal pentru Chindia Târgoviște, care în primele trei etape a întâlnit doar echipe care vor avea un cuvânt important de spus în această stagiune. După înfrângerea cu Rapid București și remiza cu Sepsi Sfântu Gheorghe, echipa lui Emil Săndoi s-a deplasat la Cluj, acolo unde a întâlnit-o pe campioana CFR. Chindia a rezistat în prima repriză, însă diferența de valoare a fost evidentă în partea secundă, iar formația clujeană a obținut o victorie la limită, deși a avut mai multe ocazii importante de a marca. Ocazie uriașă a gazdelor Prima repriză a fost una săracă în ocazii de poartă, iar ambele formații au fost lipsite de inspirație. Atât Chindia, cât și campioana CFR Cluj, au avut doar câte o oportunitate în prima parte a jocului, cea mai periculoasă fiind a echipei clujene. Singura încercare din prima repriză a echipei târgovi ștene a avut-o Răzvan Matiș, însă șutul acestuia din afara careului nu a prins cadrul porții apărate de Arlauskis. CFR a oferit imediat replica, Omrani a centrat excelent pentru Tahiri, însă Moldovan a intervenit excelent la lovitura de cap a acestuia (20), iar scorul a rămas 0-0.

Repriză foarte bună pentru CFR

CFR Cluj a început excelent partea secundă a meciului, reușind să fie periculoasă încă din primele secunde ale reprizei, însă șutul lui Omrani a trecut peste poarta echipei târgovi ștene (46). La următoarea ocazie mai importantă, echipa clujeană a deschis scorul prin Denis Alibec, cel care a punctat pe o pasă excelentă venită de la Camora (52). Gazdele nu au scăzut ritmul și au bifat o nouă ocazie importantă prin Fofana, dar portarul Chindiei a reușit să rețină mingea (57). CFR a rămas periculoasă, însă Petrila a trimis peste poartă dintr-o lovitură liberă din marginea careului (73). Echipa clujeană a dominal total repriza secundă și ar fi putut să își majoreze avantajul, însă șutul puternic expediat de Hoban a trecut pe lângă poarta lui Moldovan (84), iar execuția frumoasă a lui Petrila a fost apărată de portarul formației târgoviștene (85). S-a terminat 1-0 pentru CFR Cluj, diferență făcută de golul lui Alibec, primul de la venirea atacantului la echipa pregătită de Marius Șumudică. Caseta tehnică Stadion: Dr. Constantin Rădulescu - Cluj. A marcat: Alibec(52). Cartonaș galben: Matiș (60). Au arbitrat: Florin Andrei, Ciprian Danșa și Alexandru Vodă. CFR Cluj: Arlauskis – Cr. Manea, Graovac, D. Ciobotariu, Camora – Fofana (71 Hoban), Tahiri (46 Păun) – Petrila, C. Deac (87 Costache), Omrani (62 Chipciu) – D. Alibec (62 Debeljuh). Antrenor: Marius Șumudică. Chindia: D. Moldovan – Căpușă, Celea, Baxevanos, C. Dinu – Neguț, S. Suciu (63 Popa), P. Iacob, Popadiuc (86 Cherchez) – Matiș (63 Șerban) – D. Florea. Antrenor: Emil Săndoi.