24.10.2014 12:37

Enescu s-a rupt de FCM Târgoviște

Enescu s-a rupt de FCM Târgoviște
Galerie foto

❚ „Băiatul refuză colaborarea cu mine, motiv pentru care i-am sugerat să meargă la echipa a doua, însă nu a acceptat. Pe lângă faptul că nu și-a însușit disciplina tactică, Enescu are serioase probleme de comportament și de educație”, s-a exprimat antrenorul de la Sotânga ❚ Nici Gabriel Timofte nu a mai apărut la antrenamente, susținând că are probleme medicale

COSTIN MIHAI


Actele de indisciplină nu au ocolit echipa pregătită de Haralambie Becheanu, care a a decis să renunțe pentru o perioadă la serviciile lui Gabriel Enescu.

„Băiatul refuză colaborarea cu mine, motiv pentru care iam sugerat să meargă la echipa a doua, însă nu a acceptat. Pe lângă faptul că nu și-a însușit disciplina tactică, Enescu are serioase probleme de comportament și de educație”, s-a exprimat Puiu Becheanu, care nu s-a putut baza în ultima perioadă nici pe Gabriel Timofte.

„Nu a venit toată săptămâna la antrenamente susținând că este răcit. Chiar dacă Timofte și Enescu nu au decât 21 de ani, e greu să progreseze. Le lipsește abecedarul fotbalului și au probleme de valoare”.

În schimb, a revenit la antrenamentele FCMului Radu Zegheru, după o perioadă petrecută la facultate, la Constanța.

Puiu Becheanu continuă să se confrunte cu serioase probleme de lot, Maria fiind suspendat, iar Coman, Mândru și Dragnea continuă să acuze anumite accidentări.