18.04.2018 01:10

Emil Tudor și Cristi Catană, reclamați de Armand Mihălăchioiu

Emil Tudor și Cristi Catană, reclamați de Armand Mihălăchioiu
Galerie foto

* „Un angajat al AJF Dâmbovița m-a contactat înaintea partidei cu liderul Gura Șuții, să-mi propună orice sumă doresc eu peste 200 de euro, pentru a pierde meciul. Nu vreau să-i dau numele, ca să nu-i distrug cariera”, este declarația lui Marius Zidăroiu, antrenor-jucător la Bucșani, care a ajuns subiect de anchetă pe masa procurorilor * De ce Tudor și Catană reclamați? Pentru că doar ei sunt angajați ai AJF, ca președinte și secretar, plus contabilul, scos din calcule de Mihălăchioiu. Care vine și cu alte reclamații, băgând spaima în câțiva din Comitetului Executiv sau din comisiile AJF-iste

COSTIN MIHAI

 


 

„Un angajat al AJF Dâmbovița m-a contactat înaintea partidei cu liderul Gura Șuții, să-mi propună orice sumă doresc eu peste 200 de euro, pentru a pierde meciul. Nu vreau să-i dau numele, ca să nu-i distrug cariera”, este declarația lui Marius Zidăroiu, antrenor-jucător la Unirea Bucșani, transmisă în cadrul emisiunii Sport Show, de la Columna TV, care a ajuns subiect de anchetă pe masa procurorilor. „Am depus plângere penală pentru tentativă de mită împotriva lui Emil Tudor și a lui Cristian Catană, pe contabilul Vlad nu îl cred în stare de așa ceva. Este inadmisibil ca o acuzație atât de gravă, într-o emisiune tv, să fie ignorată de comisii, mi se pare totuși prea mult și pentru AJF-ul lui Tudor! Primul care trebuia să sesizeze Comisia de Disciplină era... secretarul AJF. Cum să facă așa ceva, când el era unul dintre cei implicați? Astra intră în atribuțiile lui, nu să facă parte din Comisia de validare a dosarelor”, a confirmat fostul arbitru Armand Mihălăchioiu. De ce Tudor și Catană? Pentru că doar ei sunt angajați ai AJF, ca președinte și secretar, plus contabilul, scos din calcule de reclamant.

Armand atenționează și alți AJF-iști!

Mihălăchioiu are și alte reclamații, băgând spaima și în câțiva din Comitetului Executiv sau din comisiile AJF-iste. „Conform regulamentului, Comisia pentru validarea dosarelor candidaților trebuia să fie alcătuită din trei juriști independenți. Comisia pentru soluționarea contestațiilor trebuia să fie alcătuită din alți trei juriști, nicidecum acestea să fie judecate de Biroul Executiv, nu Comitet cum spun ei. Mai mult de atât, juristul contactat de ei (n.r. Nicu Iordache) este incompatibil, pentru că acesta este reprezentantul unui membru afiliat. Sunt curios dacă la Adunarea Generală de Alegeri, vor vota și Vali Junghie, Sandu Dragomir sau Piciu Ionașcu. Pentru că, după aceleași regulamente, ei nu au voie să reprezinte membrul afiliat din partea căruia au fost aleși în A.G., pentru că fac parte din Biroul Executiv. Mai mult, Dorin Nistor nu are voie să voteze în A.G., pentru că este membru al unei comisii jurisdicțional, ca președinte la Apel. Iar dosarul lui Mihăiță Ene trebuia acceptat, întrucât nu există o restricție în acest sens pentru un membru suspendat, cu atât mai mult cu cât acea decizie nu este definitivă”.