14.09.2020 00:08

Egal spectaculos între formațiile dâmbovițene

Egal spectaculos între formațiile dâmbovițene
Galerie foto

❚ S-a jucat cu ambiție, dăruire și agresivitate, elemente specifice duelurilor dintre cele două echipe ❚ Pe o contră, Nisipeanu a scăpat spre poarta morenarilor, Matei l-a faultat în careu, iar Marina a punctat din penalty(15) ❚ Calofir a reușit să egaleze, cu un șut sub bară, din interiorul careului (81). Chiar dacă Flacăra deținea controlul, Pucioasa a dat lovitura prin Țilică, care a finalizat calm, din interiorul careului(85) ❚ Morenarii nu au renunțat și au egalat din nou, de această dată prin Iliescu(90), cel care a stabilit scorul final, 2-2

 

COSMIN SAVA


Prima etapă a Ligii a III-a a propus un duel extrem de interesant în Seria a 6-a, acolo unde FC Pucioasa și Flacăra Moreni s-au înfruntat pe terenul echipei pregătite de Nicu Croitoru. A ieșit un meci frumos, cu multe momente aprinse, patru goluri, dar și o eliminare. S-a jucat cu ambiție, dăruire și agresivitate, elemente specifice duelurilor dintre cele două echipe.

Gol din penalty

Flacăra a încercat să atace încă din startul jocului, dar șutul lui Tocan a fost deviat și a mers pe lângă buturi (2). La poarta cealaltă, Petre a pătruns bine, dar șutul său a fost prins de Duță(12). Pe o contră, Nisipeanu a scăpat spre poarta morenarilor, Matei l-a faultat în careu, iar Marina a punctat din penalty(15). Pucioasa a avut ocazia să își mărească avantajul prin Iamandache, însă șutul acestuia a trecut pe lângă(28), în timp ce încercarea lui Diță a fost reținută de Duță(26).

Flacăra a avut puterea să revină

Partea secundă a jocului a fost dominată total de Flacăra. Calofir(46), Iliescu(55), Niculăescu(57) și Petculescu (59) au fost periculoși, dar fără efect în privința scorului. Pucioasa a avut ocazia să puncteze din nou, însă Duță a intervenit bine la șutul lui Petre(70). Calofir a beneficiat de o lovitură liberă dintr-o poziție favorabilă, dar a trimis peste poartă(77). Până la urmă, acesta a reușit să marcheze, cu un șut sub bară, din interiorul careului (81). Chiar dacă Flacăra deținea controlul, Pucioasa a dat lovitura prin Țilică, care a finalizat calm, din interiorul careului( 85). Morenarii nu au renunțat și au egalat din nou, de această dată prin Iliescu(90), cel care a stabilit scorul final, 2-2.

Caseta tehnică

Stadion: Dumitru Tică Popescu- Pucioasa. Au marcat: Narcis Marina (15 – penalty), Richard Țilică (85) / Tiberiu Calofir (81), Andrei Iliescu (90). Cartonașe galbene: Lungeanu (13)/Constantin (12), Cernea (19), Cristea (52). Cartonaș roșu: Iamandache(90+1). Au arbitrat: Ovidiu Robu (Chitila) - Marian Istrate(Buftea) și Valentin Mindeart (Giurgiu). Observatori FRF: Eduard Dumitrescu(Pitești) și Aurel Ionescu(București). FC Pucioasa: Ghițescu-Simion, Marina, Blas, Diță(82 Georgescu)- Lungeanu, Dragnea, Petre(72 Samoilă)-Iamandache, Țilică, Nisipeanu. Antrenor: Nicu Croitoru. Flacăra Moreni: Duță – Cristea(87 Căciulă), Floricel, Matei, Cernea – Constantin(77 Vîrtej), Calofir, Anton(53 Petculescu) – Tocan(46 Niculăescu), Iliescu, Păun(77 Ilie). Antrenor: Gabi Paraschiv.