27.03.2023 00:07

Egal în ultima rundă din sezonul regulat

* Dinamo a egalat în ultima parte a meciului, prin Burlacu, în minutul 72, prea puțin însă pentru a obține calificarea în play-off.

 

COSMIN SAVA


În ultima etapă din sezonul regulat al acestui sezon de Liga a 3-a, FC Pucioasa a primit vizita formației CS Dinamo București. Dacă echipa pregătită de Sică Bârdeș nu mai avea șanse la play-off, în lupta pentru un loc în primele 4 era implicată echipa din capitală. FC Pucioasa a reușit să facă un meci bun, iar rezultatul final a lăsat-o pe Dinamo în afara locurilor de play-off. În această partidă, Bârdeș a început cu: Ghițescu - Petre, Marina, Ciobanu, Samoilă -  Fuiorea, Dragnea, Enache - Tolea, Calofir, Croitoru, iar după pauză au mai intrat Căpraru și Țilică.

Dinamo ratează play-off

Echipa din Pucioasa a deschis scorul în finalul primei reprize, în minutul 45, prin Marina, care a transformat un penalty, obținut în urma unui henț. Dinamo a egalat în ultima parte a meciului, prin Burlacu, în minutul 72, prea puțin însă pentru a obține calificarea în play-off. Formația pregătită de Sică Bârdeș a terminat sezonul regulat pe locul 8, cu 15 puncte, și va evolua în play-out, alături de Muscelul Câmpulung, FCSB 2, Unirea Bascov și CS Dinamo București. În schimb, Flacăra va juca în play-off, alături de CS Tunari, SC Popești Leordeni și Real Bradu.