24.11.2021 00:11

Ecourile unui arbitraj scandalos

Ecourile unui arbitraj scandalos
Galerie foto

Ecourile arbitrajului scandalos de la Chindia – Rapid nu s-au stins nici acum, iar stângăciile brigăzii conduse de Andrei Chivulete au continuat și după meci. Ei bine, în dreptul eliminării stupide a lui Laurențiu Corbu, prima din partidă, centralul a motivat inițial că a fost vorba despre o comportare violentă, după cum a dezvăluit președintele Chindiei, Marcel Ghergu. Clar o aberație, care ar fi atras o suspendare suplimentară în dreptul lui Corbu, dar și o penalitate sportivă mai mare.

Văzând, probabil, imaginile, dar și ca urmare a reacțiilor apărute, Chivulete jr. a intervenit în platformă și a schimbat încadrarea, într-una mai simplă. Cert este că toată brigada a părut confuză în partida cu Rapid. Centralul nu a fost sigur pe decizie la eliminarea lui Corbu și a așteptat un verdict al asistentului 2, care a dictat cartonaș roșu, în poziție de ultim apărător. O bazaconie. Apoi, arbitrul l-a eliminat foarte ușor și pe Tiberiu Căpușă, tot în prima repriză, pentru ca asistentul 1 să valideze ultimul gol al giuleștenilor, marcat dintr-o poziție grosolană de ofsaid.

Pe lângă două puncte pierdute, Chindia a rămas și fără trei jucători importanți după meciul cu Rapid, Corbu, Căpușă și Neguț, toți suspendați, astfel încât merge decimată sâmbătă la Sf. Gheorghe, pentru duelul cu Sepsi. Revoltător este că asemenea arbitraj vine din partea unei brigăzi FIFA. Urât, foarte urât!

 

 

Costin Mihai