13.11.2019 00:09

Echilibru în cele trei serii de la Onoare

Echilibru în cele trei serii de la Onoare
Galerie foto

❚ Se marchează mult, sunt scoruri spectaculoase, iar clasamentul este echilibrat. acestea sunt ingredientele spectacolului pe care îl urmăresc iubitorii fotbalului mic din județul nostru ❚ După 15 etape disputate, situația din Onoare Nord este cu adevărat spectaculoasă, pentru că nu mai puțin de șase echipe au șanse la primul loc, distanța dintre lider și ocupanta poziției 6 fiind de 4 puncte ❚ Și în Onoare Sud este echilibru. Voința Crețu ocupă primul loc cu 39 de puncte, dar Libertatea Urziceanca (37), Gloria Bucșani (34) și Viitorul Gheboaia (34) nu renunță și păstrează șanse la poziția frunta șă ❚ Prima poziție în Onoare Vest este ocupată de Viitorul Burduca, echipă care a adunat 36 de puncte în 13 jocuri, iar podiumul este completat Flacăra Valea Mare(32) și Flacăra Zăvoiu(31) ❚ În Promoție Nord clasamentul este condus de Cetatea Târgoviște 2, care are maxim de puncte după 10 etape, iar podiumul este completat de Muscelul Văleni(27) și Comerțul Viișoara(24) ❚ În Seria Sud lider este Neajlovul Puntea de Greci, cu 30 de puncte, pe locul secund rămâne aproape Juniorul Ciocănești (27), iar ultima treaptă a podiumului este ocupată de Luceafărul Poiana (22)


COSMIN SAVA

 


 

Dacă ar înceta scandalurile și circul, lupta din fotbalul mic dâmbovițean ar fi și mai interesantă, pentru că sunt multe orgolii la jumătate, iar formațiile care vor să promoveze dau totul pentru a rămâne în partea de sus a clasamentului. Se marchează mult, sunt scoruri spectaculoase, iar clasamentul este echilibrat. Acestea sunt ingredientele spectacolului pe care îl urmăresc iubitorii fotbalului mic din județul nostru.

În Onoare Nord, șase echipe luptă pentru primul loc

După 15 etape disputate, situația din Onoare Nord este cu adevărat spectaculoasă, pentru că nu mai puțin de șase echipe au șanse la primul loc, distanța dintre lider și ocupanta poziției 6 fiind de 4 puncte. Flacăra Șuta Seacă (35 p), Sportul Runcu (33), Bradul Moroeni (32), Voința Tătărani (32), Voința Comișani (32) și Luceafărul Dărmănești (31) sunt formațiile care luptă pentru poziția de lider.

Voința Crețu este lider în Onoare Sud

Și în Onoare Sud este echilibru. Voința Crețu ocupă primul loc cu 39 de puncte, dar Libertatea Urziceanca (37), Gloria Bucșani (34) și Viitorul Gheboaia (34) nu renunță și păstrează șanse la poziția fruntașă. În ultima etapă s-au înregistrat probleme la trei partide, la două dintre ele s-au depus contestații, iar într-un meci, chiar cel al liderului cu Luceafărul Bolovani, oaspeții au rămas în efectiv incomplet la scorul de 4-0 pentru Crețu.

În Seria Vest conduce Viitorul Burduca

Prima poziție în Onoare Vest este ocupată de Viitorul Burduca, echipă care a adunat 36 de puncte în 13 jocuri, iar podiumul este completat Flacăra Valea Mare (32) și Flacăra Zăvoiu (31). Rămâne aproape și AS Corbii Mari, cu 30 de puncte. În weekend este derby între ocupantele locurilor 2 și 3, Flacăra Valea Mare și Flacăra Zăvoiu. Cetatea Târgoviște 2, victorii pe linie În Promoție Nord clasamentul este condus de Cetatea Târgoviște 2, care are maxim de puncte după 10 etape, iar podiumul este completat de Muscelul Văleni (27) și Comerțul Viișoara (24). În Seria Sud lider este Neajlovul Puntea de Greci, cu 30 de puncte, pe locul secund rămâne aproape Juniorul Ciocănești (27), iar ultima treaptă a podiumului este ocupată de Luceafărul Poiana (22).