19.01.2023 00:11

Echilibru în Campionatul Județean U15

Echilibru în Campionatul Județean U15
Galerie foto

* Clubul Sportiv Școlar Târgoviște, Flacăra Moreni și Chindia Târgoviște se află la egalitate în acest moment, fiecare având câte 16 puncte

 

Prima fază a Campionatului Județean U15 a fost una la finalul căreia Chindia Târgoviște și Phoenix Târgoviște au avut cel mai mult de câștigat, reușind să se califice în Liga Elitelor, la această categorie de vârstă. În toamnă a debutat faza a doua a acestei competiții, la care au luat startul 10 echipe. S-au disputat 7 etape, urmând ca pe 11 martie 2023, campionatul să se reia cu partidele din etapa cu numărul 8. După rundele disputate în toamna anului trecut, trei echipe se află la egalitate de puncte, iar lupta pentru prima treaptă a podiumului se anunță extrem de interesantă în partea a doua a sezonului.

Egalitate de puncte pe podium

Clubul Sportiv Școlar Târgoviște, Flacăra Moreni și Chindia Târgoviște se află la egalitate în acest moment, fiecare având câte 16 puncte. Pe locul 4 se clasează FC Găești, cu 13 puncte, la egalitate cu Viitorul Petrești, dar cu un golaveraj mai  bun. GȘA Nucet este pe locul 6, cu 9 puncte, fiind urmată de Kinder Târgoviște și FC Lungulețu, ambele acumulând câte 7 puncte. Voința Vișina se clasează pe locul 9, cu 1 singur punct, la egalitate cu CSM Fieni, ocupanta ultimei poziții. Cel mai bun atac din campionat îl are CSȘ Târgoviște, cu 39 de goluri marcate, iar cea mai bună defensivă este cea a Chindiei, cu doar 4 goluri primite.

Meci tare în prima etapă din 2023

În prima etapă din 2023 vor avea loc următoarele partide: FC Găești - FC Lungulețu, Kinder Târgoviște - CSM Fieni, Viitorul Petrești - GȘA Nucet, Voința Vișina - Chindia Târgoviște și Flacăra Moreni - CSȘ Târgoviște. Ultima partidă se anunță a fi capul de afiș al rundei, ținând cont că se înfruntă echipele clasate pe primul și al treilea loc.

 

 

 

Cosmin Sava