25.10.2021 00:12

Eșec pe Cricovul Dulce

Eșec pe Cricovul Dulce
Galerie foto

* Flacăra are la finalul turului doar 10 puncte, iar vineri joacă din nou pe teren propriu, cu FC Argeș 2, echipă pe care a învins-o în tur cu 1-0

 

După un început ezitant de sezon, Flăcara Moreni dădea semne de viață. Elevii lui Gabi Paraschiv au obținut două victorii consecutive, 2-0 cu Real Bradu și 6-4 cu Dinamo 2, iar acest lucru le-a permis să abordeze jocul cu Rapid 2 având un moral bun. Echipa morenară a reușit o primă repriză bună, în care a avut și câteva ocazii de a marca, dar a cedat în repriza a doua, atunci când a încasat două goluri, înregistrând astfel a cincea înfrângere stagională. Flacăra are la finalul turului doar 10 puncte, iar vineri joacă din nou pe teren propriu, cu FC Argeș 2, echipă pe care a învins-o în tur cu 1-0.

Golurile au venit în repriza secundă

Primă repriză a fost una echilibrată, în prima jumătate a acesteia morenarii au avut inițiativa și au ratat câteva ocazii bune, prin Iliescu și Drăgan, însă oaspeții au dominat finalul primului act și au avut ocazii importante, însă s-a intrat la egalitate la cabine, 0-0. În partea secundă, Rapid a reușit să deschidă scorul repede, prin Ștefan Ghinea, cel care l-a învins pe Pandalache cu un șut lângă bară, de la marginea careului. Al doilea gol a venit în urma unei faze controversate. Cernea a fost faultat de un jucător rapidist, centralul a lăsat jocul să continue, oaspeții nu au dat mingea în afara terenului, deși fundașul echipei morenare era întins pe gazon, iar Alexandru Ioniță I a punctat și a stabilit scorul final, 0-2. Flacăra a mai avut o singură ocazie importantă în partea secundă, prin Niță, care nu a prins cadrul porții cu o lovitură de cap, în timp ce jucătorii Rapidului au lovit de două ori bara.

Caseta tehnică

Stadion: „Flacăra” Moreni. Au marcat: Ștefan Ghinea (55), Alexandru Ioniță I (71). Cartonașe galbene: Ignat, Ghinea. Au arbitrat: Valentin Florescu (Sfântu Gheorghe), Levente Ungvari (Haghig) și Zsolt Biro (Belin). Observatori FRF: Bogdan Dragoș (Făgăraș) și Petrișor Chirițescu (Brașov).

Flacăra: Pandalache - Călin, Oaie, Niță, Cernea (70 Băltăreț) - Nicolae, Neacșu, Roman - Oancea, Iliescu (75 Niculăescu), Drăgan (75 Prundaru). Antrenor: Gabi Paraschiv.

Rapid 2: V. Mărgărit - Avanu, Catrici, Ignat, Finica - S. Iosif (60 R. Stănici), Al. Gheorghe - Al. Despa (76 Dicianu), A. Dumitrescu (76 Bidulescu), Ghinea (60 Ad. Nițu) - Al. Ioniță I (84 A. Câmpeanu).  Antrenor: Vali Negru.

Cosmin Sava