07.10.2021 00:06

După muncă, și răsplată

După muncă, și răsplată
Galerie foto

FC Pucioasa a început bine acest sezon și, chiar dacă a fost implicată într-un scandal important, legat de eliberarea unor adeverințe false de vaccinare, echipa dâmbovițeană a reușit să obțină o serie de rezultate pozitive, care o clasează pe ultima treaptă a podiumului în Seria C5. Nicu Croitoru a făcut o treabă excelentă la Pucioasa, a format un lot puternic, compus din jucători tineri, de perspectivă, dar care conține și fotbaliști cu experiență la nivel național.

Echipa din Pucioasa a impresionat printr-o organizare foarte bună a jocului, dar și prin apetitul ofensiv al jucătorilor, care au cel mai bun atac din serie, cu 15 goluri marcate în șase etape. Toate aceste lucruri au atras atenția, iar munca lui Nicu Croitoru nu a fost trecută cu vederea, dovadă că antrenorul dâmbovițean a ajuns la Politehnica Timișoara.

Cu siguranță că mutarea lui Croitoru pe Bega nu s-a realizat doar datorită rezultatelor din acest sezon, pentru că fostul antrenor al echipei din Pucioasa a obținut rezultate importante și în trecut, cel mai important moment fiind participarea la barajul pentru promovarea în prima ligă, atunci când se afla pe banca tehnică a Chindiei Târgoviște. Croitoru a primit cuvinte de laudă și din partea selecționerului Mirel Rădoi, după ce au fost colegi la cursurile pentru obținerea licenței PRO.

Mutarea la Poli Timișoara este una foarte importantă pentru antrenorul dâmbovițean, care va avea șansa să antreneze la una dintre cele mai iubite echipe din țară. Politehnica are în spate un număr impresionant de fani foarte pasionali. Așteptările sunt mari, dar Nicu Croitoru a demonstrat că este capabil să formeze echipe solide, chiar dacă a lucrat în condiții care nu au fost la cel mai înalt nivel.

Croitoru revine în eșalonul secund și cred că are planuri mari la Timișoara, pentru că fostul antrenor de la Pucioasa preferă proiectele de lungă durată, care îi oferă șansa  să construiască o echipă puternică în liniște, pentru a putea ataca clasări fruntașe în viitor. Suporterii așteaptă un șoc imediat la echipă, care să aducă rezultate pozitive pentru Poli Timișoara.

Nu știu dacă noua echipă a lui Nicu Croitoru are puterea să lupte pentru promovare în acest sezon, dar cred că se dorește o revenire în prima ligă a formației din Timișoara, pentru că au trecut ani buni de când Poli nu a mai evoluat în Liga 1. Antrenorul dâmbovițean beneficiază de o șansă importantă și sunt convins ca va face tot ce depinde de el, pentru a profita de aceasta. Mult succes!

 

 

Cosmin Sava