24.11.2021 00:10

Dulca a criticat dur arbitrajul

Dulca a criticat dur arbitrajul
Galerie foto

* „Noi suntem o echipă mică, luptăm, dar vrem să avem aceleași drepturi ca celelalte echipe. Nu e normal așa ceva”, a comentat mijlocașul Chindiei

 

În prima etapă a returului sezonului regulat, Chindia Târgoviște a remizat pe teren propriu cu Rapid București. Meciul s-a încheiat 2-2, dar la finalul partidei, maniera de arbitraj a fost mai intens discutată decât modul în care au evoluat cele două echipe. Echipa pregătită de Emil Săndoi a fost nevoită să joace cu doi oameni mai puțin în repriza secundă, dar chiar și în aceste condiții a condus de două ori și ar fi putut obține o victorie uriașă, dacă oaspeții nu egalau în ultimele minute ale jocului dintr-un offside evident, nesemnalizat de tușierul Sebastian Gheorghe. Aceste evenimente au produs nemulțumire în tabăra Chindiei, arbitrajul fiind criticat atât de antrenorul Emil Săndoi, cât și de președintele Marcel Ghergu.

,,Tot timpul suntem dezavantajați”

Nici jucătorii nu au putut trece ușor peste deciziile brigăzii de arbitri, iar prin vocea lui Marco Dulca aceștia și-au transmis nemulțumirile. Mijlocașul echipei târgoviștene s-a declarat foarte dezamăgit de maniera de arbitraj, considerând că formația la care evoluează merită mai mult respect.

„Nu e normal, tot timpul suntem dezavantajați. Noi am tăcut. Când arbitrează în Champions League e perfect totul, când arbitrează în România, greșeli doar împotriva echipelor mai mici! Arbitrați corect! Al doilea gol, offside de un metru. Ce facem? Cu doi oameni în minus, tragem de noi tot meciul, alergăm, mai aveam un pic și vomitam pe teren, iar dintr-o greșeală de arbitraj noi pierdem trei puncte. E foarte mare dezamăgirea. Am auzit acum în studio că Rapid n-a câștigat din cauza vremii, că a venit vremea rece și de aceea. Cum poți să vorbești așa ceva? De ce nu se vorbește de Chindia? Cu doi oameni în minus a ținut piept Rapidului. Cu FCSB, la fel, greșeli de arbitraj, tragem de noi, pierdem în ultima secundă. Nu e normal așa ceva. Campionatul trecut, campionatul ăsta, la fel. Noi suntem o echipă mică, luptăm, dar vrem să avem aceleași drepturi ca celelalte echipe. Nu e normal așa ceva. Dacă luăm toate punctele pierdute în anul trecut, eram pe loc de play-off. La fel și în campionul ăsta. Normal că ne mobilizăm. Noi am fost cu doi oameni în minus. Greșeli de arbitraj! Cu FCSB, la fel, cartonaș roșu Kocic, deși nu l-a atins”.

 

 

Cosmin Sava