25.11.2021 00:09

Dulca și Popa, în echipa etapei la Liga 1

Dulca și Popa, în echipa etapei la Liga 1
Galerie foto

Prestația eroică din meciul cu Rapid București, cu două goluri marcate în numai nouă jucători, a atras aprecieri generale. Ca un exemplu, doi dintre fotbaliștii Chindiei, Marco Dulca și Daniel Popa, au fost incluși în echipa ultimei etape la Liga 1.

PORTAR

Andrei Vlad (FCSB / 22 de ani) - Intervențiile sale au ținut-o pe FCSB în joc, contribuind astfel la succes reușit de roș-albaștri.

FUNDAȘI

Ricardinho (FC Voluntari / 27 de ani) - A făcut perfect ambele faze. A pasat decisiv la primul gol înscris de ilfoveni.

Andrei Burcă (CFR Cluj / 28 de ani) - A dominat cu autoritate toate duelurile cu adversarii. Este liderul celei mai bune defensive din campionat.

Ionuț Larie (Farul / 34 de ani - FOTO) - A fost cel mai activ jucător din lotul dobrogenilor. Pe lângă evoluția fără greșeală din apărare, a avut și câteva apariții periculoase în atac.

Iasmin Latovlevici (FC Argeș / 35 de ani) - A impresionat prin cursele sale, dominând întreg flancul stâng. A reușit și o pasă decisivă.

MIJLOCAȘI

Marco Dulca (Chindia / 22 de ani) - A depus un efort fantastic pe toată durata partidei. A reușit și o pasă decisivă.

Runar Sigurjonsson (CFR Cluj / 31 de ani) - Introducerea sa pe teren la pauză s-a dovedit a fi o mutare inspirată. A deschis scorul și drumul clujenilor spre o nouă victorie.

Ciprian Deac (CFR Cluj / 35 de ani) - A rămas același jucător de mare calitate. A pasat decisiv, apoi a marcat golul care a închis tabela. A fost a 70-a reușită în toate competițiile pentru CFR.

ATACANȚI

Stefan Askovski (Sepsi OSK / 29 de ani) - A fost la baza ambelor goluri marcate de covăsneni, contribuind astfel la primul succes reușit de Sepsi OSK pe teren advers în ediția curentă.

Daniel Popa (Chindia / 26 de ani) - Pe lângă golul marcat, s-a remarcat și prin ajutorul acordat defensivei în momentele critice.

Ianis Stoica (FCSB / 18 ani) - A marcat, a pasat decisiv și a avut alte două prezențe la finalizare. Este un jucător cu un potențial fantastic de creștere valorică.

ANTRENORUL ETAPEI

Andrei Prepeliță (FC Argeș) - Deși adversarii au deschis scorul rapid, au schimbat curajos și au întors rezultatul, obținând o victorie mare, prin care piteștenii se apropie tot mai mult de locurile care duc în play-off.

 

 

C.M.