23.11.2020 00:09

Duel tare pentru Chindia

Duel tare pentru Chindia
Galerie foto

❚ Meciul se joacă pe stadionul „Marin Anastasovici” din Giurgiu, de la ora 18.00, urmând a fi transmis în direct de Telekom Sport, Digi Sport și Look ❚ Chindia este aproape de play-off, iar o victorie în meciul de astăzi poate duce echipe târgovișteană în primele șase, pentru că în acest moment, trupa lui Săndoi are 14 puncte ❚ Chindia Târgoviște, prin intermediul paginii oficiale de Facebook, a anunțat că în cadrul clubului au fost depistate patru cazuri pozitive înaintea jocului cu Sepsi

 

COSMIN SAVA

 


 

Pauza cauzată de meciurile echipei naționale a ajuns la final, astfel că partidele din Liga I au fost reluate, disputându-se deja primele șase jocuri din etapa cu numărul 11. Chindia Târgoviște va juca astăzi, de la ora 18.00, împotriva uneia dintre echipele interesante ale primei ligi, Sepsi OSK Sf. Gheorghe. Meciul se joacă pe stadionul „Marin Anastasovici” din Giurgiu, urmând a fi transmis în direct de Telekom Sport, Digi Sport și Look.

Chindia, aproape de play-off

Formația târgovișteană are un sezon bun până în acest moment, iar în ultimul joc echipa lui Emil Săndoi a arătat bine, reușind o surpriză pe arena „Ion Oblemenco”, acolo unde a învins Universitatea Craiova (1-0), una dintre echipele care luptă pentru titlu în această stagiune. De partea cealaltă, Sepsi a remizat în ultima etapă, 1-1 cu AFC Hermannstadt. În ciuda acestui rezultat, echipa din Sfântu Gheorghe stă mai bine în clasament, ocupă loc de play-off, cu 16 puncte adunate. și Chindia este aproape de play-off, iar o victorie în meciul de astăzi poate duce echipe târgovișteană în primele șase, pentru că în acest moment, trupa lui Săndoi are 14 puncte. COVID-19 la Târgoviște Chindia Târgoviște, prin intermediul paginii oficiale de Facebook, a anunțat că în cadrul clubului au fost depistate patru cazuri pozitive înaintea jocului cu Sepsi. „AFC Chindia Târgoviște anunță că la testarea periodică RT-PCR au fost depistate patru cazuri pozitive de COVID-19: două cazuri în rândul jucătorilor și două din stafful echipei. Clubul nostru a luat măsurile care se impun în această situație”.