16.07.2020 00:09

Duel important în subsolul Clasamentului

Duel important în subsolul Clasamentului
Galerie foto

❚ Trupa pregătită de Emil Săndoi nu se regăsește și a rămas doar cu victoria din partida cu Viitorul Constanța (2-1). De la reluarea campionatului, Chindia a pierdut toate celelalte partide ❚ Dacă Dinamo pierde, situția devine și mai gravă pentru bucureșteni. Dacă pierde Chindia, retrogradarea nu prea mai poate fi evitată ❚ Nici la Dinamo situația nu este liniștită, iar conducerea clubului din capitală a hotărât să renunțe la serviciile lui Adi Mihalcea, care a fost înlocuit cu Gheorghe Mulțescu ❚ Antrenorul dinamovist este recunoscut pentru faptul că este capabil să redeseze echipele pe care le pregătește în momente dificile

 

COSMIN SAVA

 


 

Chindia Târgoviște traversează cea mai slabă perioadă din această stagiune, cinci înfrângeri consecutive și ultimul loc în clasament fiind detaliile care anunță un viitor în ceață pentru echipa dâmbovițeană.Trupa pregătită de Emil Săndoi nu se regăsește și a rămas doar cu victoria din partida cu Viitorul Constanța (2-1), pentru că, de la reluarea campionatului, a pierdut toate celelalte partide. Acum, formația târgovișteană se pregătește pentru „dubla” cu Dinamo București, prima partida fiind programată pe stadionul „Ștefan cel Mare” din capitală, astăzi, de la ora 19.00. Aceasta reprezintă o restanță din etapa a 3-a a play-out-ului, urmând a fi transmisă în direct de Telekom Sport, Digi Sport și Look.

Ultimele în clasament

Târgoviștenii nu au mai reușit să puncteze de cinci jocuri, înregistrând înfrângeri pe linie, care au dus-o pe Chindia pe ultimul loc în serie. Nici la Dinamo situația nu este prea bună, pentru că formația din capitală este pe locul 13, dar are două meciuri restante și ar putea urca rapid în clasament. În ultima etapă, Chindia a cedat pe terenul celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe (0-2), în timp ce Dinamo a remizat cu Poli Iași (1- 1), într-un meci în care a condus o bună parte din meci. Moralul celor două echipe scârțâie, duelul de astăzi având o importanță deosebită. Dacă Dinamo pierde, situția devine și mai gravă pentru bucureșteni. Dacă pierde Chindia, retrogradarea nu prea mai poate fi evitată.

Au schimbat antrenorul

Chindia Târgoviște l-a adus pe Emil Săndoi în locul lui Viorel Moldovan, pentru a se încerca un șoc la echipă, prin care să se evite retrogradarea. Această mutare nu a avut rezultatele așteptate, iar echipa dâmbovițeană nu a cunoscut un progres în joc, nereușind să adune puncte în clasament. Nici la Dinamo situația nu este liniștită, iar conducerea clubului din capitală a hotărât să renunțe la serviciile lui Adi Mihalcea, care a fost înlocuit cu Gheorghe Mulțescu. Antrenorul dinamovist este recunoscut pentru faptul că este capabil să redeseze echipele pe care le pregătește în momente dificile, acesta fiind și motivul pentru care Dinamo a apelat din nou la serviciile lui, Mulțescu fiind la al patrulea mandat pe banca clubului din Șoseaua Ștefan cel Mare.