28.11.2022 00:12

Dubla lui Cernea a rezolvat meciul

Dubla lui Cernea a rezolvat meciul
Galerie foto

* Etapa următoare, ultima din 2022, echipa morenară joacă pe teren propriu cu FC Pucioasa. Meciul tur s-a încheiat la egalitate, 2-2

 

Flacăra Moreni a avut un meci extrem de important la finalul săptămânii trecute. Trupa lui Gabi Paraschiv a întâlnit, pe teren propriu, pe Unirea Bascov, una dintre adversarele morenarilor în lupta pentru calificarea în play-off. Meciul a fost dominat complet de Flacăra, care a pus mâna pe trei puncte importante, ce au urcat-o în acest moment pe locul 3 al Seriei C4, cu 19 puncte. Etapa următoare, ultima din 2022, echipa morenară joacă pe teren propriu cu FC Pucioasa. Meciul tur s-a încheiat la egalitate, 2-2.

Repriză echilibrată

Meciul a început cu oaspeții în atac, dar Ștefan a intervenit bine la șutul lui Ionică (3). Flacăra a oferit replica prin Niculăescu, dar acesta a trimis peste cu o lovitură de cap (6). Pericolul s-a mutat la poarta morenarilor, însă Ștefan a scos șutul lui Puică (21). Flacăra a dat lovitura prin Dragoș Cernea, cel care a marcat fără emoții dintr-o lovitură de pedeapsă obținută de Niculăescu, în urma unui duel cu Tănase (23). Aceasta a fost ultima fază importantă a primei reprize, iar morenarii au intrat în avantaj la pauză.

Flacăra, mai periculoasă în partea secundă

Flacăra a fost echipa mai periculoasă în repriza secundă. Șutul lui Predescu a fost apărat de Gheorghe (47), Oancea a șutat puțin peste din marginea careului(64), iar Niculăescu nu a prins cadrul porții în două rânduri (76, 89). Singura ocazie a oaspeților din repriza secundă a avut-o Hațegan, dar acesta a trimis puțin pe lângă, dintr-o poziție bună (86). Finalul meciului a fost unul liniștit pentru morenari, Gheorghe l-a faultat pe Oancea în careu, iar Cernea a reușit „dubla” (90+2).

Caseta tehnică

Stadion: Flacăra-Moreni. Spectatori: 100. A marcat: Dragoș Cernea (23-penalty; 90+2-penalty). Au arbitrat: Alexandru Perju (Galați), Cristi Ichim (Brăila) și Andrei Toma (Galați). Observator arbitri: Robert Dumitru (Sfântu Gheorghe). Delegat joc: Nicolae Nuță (Ploiești).

Flacăra: Ștefan – Niță (77 Oaie), Matei, Cernea, Băltăreț – Neacșu (74 B.Negrea), G. Negrea, Vîrtej – Oancea (90+4 Nicolae), Niculăescu, Predescu (90+4 Prundaru). Antrenor: Gabi Paraschiv.

Bascov: Gheorghe - Linte, Dumitrache, Tănase (40 Dobra) - Gallo, Gheoroae (71 Ciurea), Albulescu, Puică - Hațegan, Grigore (60 Gotea / 71 Terec), Ionică (60 Tudose). Antrenor: Adi Dulcea.

 

Cosmin Sava