06.10.2015 00:16

Drumuri agricole, asfaltate

Drumuri agricole, asfaltate
Galerie foto

❚ Au fost întreprinse toate măsurile, lucrările urmând a fi demarate imediat ce se va obține finanțarea ❚ Este vorba deocamdată de 9 kilometri a căror modernizare ar ușura munca localnicilor care au nevoie să se deplaseze cu utilajele către punctele de lucru din câmp

V.V.


Administrația comunei Potlogi are în vedere realizarea unei investiții de modernizare a unor drumuri agricole ce dau acces fermierilor din localitate la plantațiile ce le dețin. Proiectul urmează să rezolve marea problemă cu care se confruntă agricultorii din zonă, creând acces utilajelor agricole către punctele de lucru din câmp. Potrivit primarului comunei, prof. Nicolae Catrina, drumurile vor fi asfaltate în cadrul Programului Local de Dezvoltare Rurală (PLDR).

„Vorbim despre un proiect ce privește asfaltarea a 9 kilometri de drumuri agricole cu fonduri alocate prin Programul Local de Dezvoltare Rurală. Proiectul așteaptă la acest moment finanțarea pentru a putea fi demarat. Modernizarea este o solicitare a fermierilor noștri. Cu toții doresc o cale de transport asfaltată pentru a putea deplasa mai ușor utilajele agricole la domeniul deținut în proprietate, fie pentru a executa lucrările agricole în sezon, fie pentru a recolta și prelua din câmp recolta. Sperăm ca proiectul să fie finanțat cât mai curând și să se treacă la execuție”, ne-a declarat edilul de la Potlogi.