11.07.2019 00:09

Dragoș Pătru, dorit ca delegat la Chindia

Dragoș Pătru, dorit ca delegat la Chindia
Galerie foto

❚ Într-un sondaj realizat pe Facebook, peste 95% dintre cei care și-au exprimat opțiunile l-au indicat pe fostul căpitan al Chindiei mult mai potrivit să ocupe funcția de orgnizator de competiții, decât pe Ciprian Iugulescu ❚ Chiar dacă are mai multă experiență, Ciprian Iugulescu a comis-o grav în câteva rânduri ca delegat, fiind taxat inclusiv de presa centrală. Din câte se pare, nu se bucură de simpatie în rândul suporterilor, care nu sunt prea încântați de trecutul său ca arbitru și nici de cel ca manager de club ❚ Astăzi este așteptată o soluție în Dosarul Dikeoulakos la Curtea de Apel București. În cazul în care va fi menținută decizia Tribunalului București, atunci putem vorbi despre un prejudiciu imens produs la Clubul Sportiv Municipal Târgoviște, din perioada în care Iugulescu îndeplinea rolul de director

 

COSTIN MIHAI

 


 

Dacă dorința suporterilor ar conta cât de puțin la nivel decizional, atunci Dragoș Pătru ar trebui să îndeplinească atribuțiile de organizator de competiții la clubul Chindia și nu Ciprian Iugulescu. Într-un sondaj realizat pe Facebook, peste 95% dintre cei care și-au exprimat opțiunile l-au indicat pe fostul căpitan al Chindiei mult mai potrivit să ocupe funcția de delegat, decât pe Iugulescu. Retras forțat din activitate, lui Pătru i s-a propus să continue în cadrul clubului, pe poziția de delegat, una decorativă, de vreme ce responsabilitățile din fișa postului au fost preluate de directorul sportiv Ciprian Iugulescu. Dacă pentru șefii Chindiei, Dragoș nu prezintă un interes prea mare, dovadă că a fost tras pe linie moartă încă din start, iată că pentru fanii Chindiei el rămâne în continuare foarte important. Faptul că aproape în totalitate îl vor organizator de competiții, ar trebui să le dea de gândit celor l-au marginalizat la clubul pentru care a evoluat în atâtea meciuri, multe în calitate de căpitan. Pătru a acumulat informații în noua meserie și ar merita să ocupe poziția care i s-a promis încă din urmă cu doi ani. S-a maturizat frumos și este unul dintre cei mai iubiți și respectați oameni din organigrama Chindiei.

Iugulescu tremură serios pe 11 iulie!

Chiar dacă are mai multă experiență, Ciprian Iugulescu a comis-o grav în câteva rânduri ca delegat, fiind taxat inclusiv de presa centrală. Din câte se pare, nu se bucură de simpatie în rândul suporterilor, care nu sunt prea încântați de trecutul său ca arbitru și nici de cel ca manager de club. Astăzi este așteptată o soluție în Dosarul Dikeoulakos la Curtea de Apel București. În cazul în care va fi menținută decizia Tribunalului București, atunci putem vorbi despre un prejudiciu imens produs la Clubul Sportiv Municipal Târgoviște, din perioada în care Iugulescu îndeplinea rolul de director. Este ultima sentință, după ce în plan sportiv, Tribunalul de Arbitraj Baschetbalistic a soluționat nefavorabil speța. Asta pentru că s-ar fi judecat pe documente false, după cum a încercat să sugereze Iugulescu, printr-o intervenție în proces. Infiltrat la clubul Chindia, acesta ar încasa atât un salariu de peste 1.000 de euro, cât și prime de joc, după cum susțin surse din club. Cât despre primele de promovare, fotbaliștii încă le mai așteaptă. Dacă informațiile nu sunt corecte, așteptăm să fim combătuți. Altfel, de ieri a început demolarea stadionului „Eugen Popescu”, încă o dovadă că autoritățile locale se implică pentru a oferi Chindiei condiții pentru Liga 1. Formația lui Viorel Moldovan a remizat ieri întrun amical cu Dinamo, scor 2-2, disputat la Săftica. Au punctat pentru târgovișteni Leca și Mitrovic.