19.09.2019 00:10

Dragan Nesic a sunat adunarea la CSM Târgoviște

Dragan Nesic a sunat adunarea la CSM Târgoviște
Galerie foto

❚ Sârbul va conduce echipa și în următorul sezon, staff-ul fiind completat de Gabriel Enache, Rareș Stoica, FlorinGheorghe, Alin Călinescu, Dragoș Ioanovici și Dragoș Bizdrigheanu ❚ ,,Fetele au început pregătirea, atmosfera la echipă este una bună, propice performanței. Obiectivul echipei în următorul sezon este locul 2 în campionat, iar în Cupa României să jucăm finala ❚ CSM începe sezonul pe 5 octombrie, cu un meci în deplasare, contra celor de la FC Argeș

 

COSMIN SAVA


Echipa de volei feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște s-a reunit sub comanda antrenorului Dragan Nesic. Sârbul s-a putut baza în startul perioadei de pregătire pe următoarele jucătoare: Litovchenko, Sredic, Prokopic, Starcevic, Vukomanovic, Balae, Pamfil, Calotă, Trică, Buterez și Ika Van der Vyver. Se pare că formația târgovișteană nu a încheiat mutările de pe piața transferurilor, pentru că pe site-ul oficial conducătorii au anunțat că în perioada următoare va fi oficializat un nou transfer tare. Nesic va conduce echipa și în următorul sezon, staff-ul fiind completat de Gabriel Enache, Rareș Stoica, FlorinGheorghe, Alin Călinescu, Dragoș Ioanovici și Dragoș Bizdrigheanu.

Programul turului Fazei I

CSM Târgoviște începe sezonul pe 5 octombrie, cu un meci în deplasare, contra celor de la FC Argeș. Vor urma partide cu Volei Alba Blaj (acasă), CSM Lugoj (deplasare), CSU Belor Galați (a), Știința Bacău (d), Dinamo București (d), U Cluj (a), CSM Târgu Mureș (d), CS Medgidia (a), CSO Voluntari (d) și Rapid București (a).

Bizdrigheanu e optimist

Dragoș Bizdrigheanu a transmis că atmosfera la echipă este una bună și speră la o clasare pe locul 2 la finalul sezonului. ,,Fetele au început pregătirea, atmosfera la echipă este una bună, propice performanței. Obiectivul echipei în următorul sezon este locul 2 în campionat, iar în Cupa României să jucăm finala. Începem la Argeș, apoi urmează Alba Blaj, nu suntem foarte mulțumiți de program, dar nu avem ce să facem. Sper ca alături de antrenorul echipei să îndeplinim obiectivele".