21.07.2016 00:07

Dragan Nesic a preluat și naționala Muntenegrului

Dragan Nesic a preluat și naționala Muntenegrului
Galerie foto

❚ Formația târgovișteană propune și jucătoare de echipă națională, Alexandra Sobo și Roxana Ivanof fiind selecționate pentru cele două turnee de calificare la Campionatul European, de la Sofia și Piatra Neamț ❚ Reunirea echipei de volei a fost stabilită pentru 10 august, iar pregătirea se va derula într-o primă fază la Târgoviște, inclusiv în sala de forță și la stadion, urmând să fie perfectate cantonamente și turnee de pregătire

COSTIN MIHAI


Echipa de volei CSM Târgoviște s-a orientat în ultima perioadă către antrenori de națională. Dacă Zoran Terzic pregătea în paralel și echipa de senioare a Serbiei, Dragan Nesic a preluat-o pe cea a Muntenegrului, adversarul României în grupa pentru calificarea la Campionatul European, alături de Bulgaria și Elveția. CSM propune și jucătoare de lot național, Alexandra Sobo și Roxana Ivanof fiind selecționate pentru cele două turnee de calificare, de la Sofia și Piatra Neamț. Prima clasată se califică direct la turneul final, în timp ce a doua va merge către un baraj la începutul lunii octombrie.

S-a stabilit staff-ul de la volei

Staff-ul echipei de volei de la CSM Târgoviște s-a reunit zilele trecute, pentru a trasa reperele programului precompetițional. Reunirea a fost stabilită pentru 10 august, iar pregătirea se va derula într-o primă fază la Târgoviște, inclusiv în sala de forță și la stadion, urmând să fie perfectate cantonamente și turnee de pregătire. Staff-ul condus de Dragan Nesic îi mai cuprinde pe Atanas Lazarov și Ecaterina Ghiță (antrenori secunzi), Nenad Djurovic (preparator fizic), Dragoș Bizdrigheanu (delegat), Dan Ioanovici (medic), Florin Gheorghe (asistent medical) și Alin Călinescu (maseur).