11.01.2016 00:15

Dr. Claudiu Dumitrescu, noul șef al Ambulanței Dâmbovița

Dr. Claudiu Dumitrescu, noul șef al Ambulanței Dâmbovița
Galerie foto

❚ „Principalul obiectiv rămâne pacientul”, ne-a declarat medicul, care mai dorește din această funcție ca, alături de personalul Serviciului de Ambulanță Județean, să crească și calitatea actului medical, dar și promptitudinea la solicitări ❚ Dr. Claudiu Dumitrescu a ocupat în trecut și funcția de director al Direcției de Sănătate Publică Dâmbovița și în cadrul Ambulanței – postul de director medical ❚ Ordinul de numire în funcție a fost semnat de ministrul Sănătății, postul fiind vacantat în urma decesului fostului manager, dr. Silviu Gotea

VIRGIL VOINESCU


Managementul Servicului Județean de Ambulanță Dâmbovița a fost preluat de vineri, 8 ianuarie a.c., de medicul Claudiu Dumitrescu. Funcția de conducere a fost vacantată ca urmare a decesului dr. Silviu Gotea, în luna decembrie anul trecut. Medicul Claudiu Dumitrescu este absolvent al Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, promoția 2001, și în ultima perioadă a ocupat postul de director medical în cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Dâmbovița.

Claudiu Dumitrescu activează în sistemul de sănătate de la absolvirea studiilor și a mai ocupat funcții de conducere în domeniul de sănătate județean, fiind director al Direcției de Sănătate Publică Dâmbovița. Ordinul de numire în funcția de manager al Serviciului Județean de Ambulanță Dâmbovița a fost semnat de ministrul Sănătății, Patriciu Achimaș Cadariu.

Cu prilejul învestirii, dr. Claudiu Dumitrescu a declarat pentru Jurnal de Dâmbovița că noua funcție îl obligă, obiectivul cel mai important pe care îl are fiind menținerea și dezvoltarea actului medical în ce privește acordarea asistenței medicale.

„Principalul obiectiv rămâne pacientul. Prin aceasta, vreau să spun că doresc, împreună cu personalul Serviciului, să menținem și să creștem calitatea actului medical și promptitudinea la solicitări. Dar în același timp, doresc să construim un respect reciproc atât din partea pacientului, cât mai ales din partea noastră pentru pacienți”, ne-a declarat managerul Serviciului Județean de Ambulanță Dâmbovița, dr. Claudiu Dumitrescu.