20.01.2020 00:10

Două victorii pentru Chindia

Două victorii pentru Chindia
Galerie foto

❚ Primul joc a fost cel cu Mardinspor, iar golurile formației târgoviștene au fost reușite de Cristi Cherchez (2) și Daniel Novac ❚ Târgoviștenii termină stagiul de pregătire din Turcia pe 24 ianuarie, iar în primul joc oficial din acest an, pe 2 februarie, Chindia joacă la Ploiești cu FC Botoșani. ❚ Chindia a anunțat și prețurile biletelor pentru partida cu FC Botoșani: Tribuna 0 – 20 lei, Tribuna I - 15 lei și Tribuna a II-a - 12 lei

 

COSMIN SAVA

 


 

Aflată într-un stagiu de pregătire centralizată în Antalya, Chindia Târgoviște a jucat joi primele două partide ale acestui an. Adversarele au fost din Turcia (Mardinspor), respectiv Kârgâștan (Neftchi Kochkor), iar elevii lui Viorel Moldovan s-au descurcat bine, reușind să câștige clar ambele partide, 3-0. Primul joc a fost cel cu Mardinspor, iar golurile formației târgoviștene au fost reușite de Cristi Cherchez (2) și Novac, în timp ce golurile din partida cu Neftchi au purtat semnătura lui Cristi Neguț (2) și Josip Ivancic. Vor urma jocuri cu Spartaks Jurmala (Lituania, Liga I) și FC Rotor Volgogorad. Târgoviștenii termină stagiul de pregătire din Turcia pe 24 ianuarie, iar în primul joc oficial din acest an, pe 2 februarie, Chindia joacă la Ploiești cu FC Botoșani.

Abonamentele au fost scoase la vânzare

Clubul târgoviștean a început să vândă abonamente pentru partea a doua a actualei stagiuni de primă ligă, iar prețurile sunt următoarele: Tribuna 0 - 150 de lei; Tribuna I - 120 de lei și Tribuna a II-a - 100 de lei. Acestea pot fi achiziționate de la sediul clubului, până pe 30 ianuarie. În plus, prin intermediul site-ului oficial, Chindia a anunțat și prețurile biletelor pentru partida cu FC Botoșani: Tribuna 0 – 20 lei, Tribuna I -0 15 lei și Tribuna a II-a - 12 lei.