15.07.2022 08:24

Două proiecte mari aprobate pe Programul Anghel Saligny

Două proiecte mari aprobate pe Programul Anghel Saligny
Galerie foto

*Primul dintre ele vizează modernizarea mai multor străzi rămase neasfaltate, în comuna Mărcești

*Al doilea proiect anunțat de primarul de la Dobra este construirea de la zero a unei punți pietonale între statele Dobra și Mărcești

 

Ștefan Khalil


Comuna Dobra continuă să se dezvolte! Primarul Daniel Nica a anunțat că au fost aprobate două mari investiții pe zona de infrastructură, care vor fi realizate prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny. Primul dintre ele vizează modernizarea mai multor străzi rămase neasfaltate, în comuna Mărcești. Valoarea proiectului va fi de 1.917.408 lei. După implementarea acestei investiții, nicio stradă din comuna Dobra nu va rămâne neasfaltată. Al doilea proiect anunțat de primarul de la Dobra este construirea de la zero a unei punți pietonale între statele Dobra și Mărcești. Valoarea acestei lucrări va fi de 4.568.776 lei.  Daniel Nica a oferit mai multe informații despre cele două importante investiții.

 „Vin cu vești bune pentru locuitorii comunei noastre! Au fost aprobate două noi proiecte pentru dezvoltarea comunei Dobra, ambele realizate prin Programul "Anghel Saligny"! Este vorba despre:  1- Modernizare străzi - proiect în valoare de 1.917.408 lei. Este vorba despre un drum rămas neasfaltat la Mărcești- la Chizeu și despre două drumuri rămase neasfaltate la Dobra: drumul pe la Prichindel și drumul prin spate pe la Oțet. Acum vom putea spune că nu mai avem stradă neasfaltată în toată comuna. 2- Construire punte pietonală între Dobra și Mărcești - proiect în valoare de 4.568.776 lei. Este vorba despre o nouă construcție, nu despre modernizarea actualei punți”, a transmis primarul comunei Dobra, Daniel Nica.