01.09.2015 11:50

Două medalii de argint la lupte pe plajă

Două medalii de argint la lupte pe plajă
Galerie foto

❚ Cele două luptătoare de la categoria cadete au reușit să acceadă în finalele competiției, dar ambele au fost învinse și a trebuit să se mulțumească și cu locul secund

M.R.

 


 

Week-endul trecut, la Mangalia, s-a desfășurat Campionatul Național Individual de lupte pe plajă. Aici, față de luptele libere, există doar două categorii: 50 kilograme și +50 kilograme. Târgoviștea a avut câte o reprezentantă la fiecare dintre ele, ambele din partea Clubului Sportiv Școlar. La prima, a concurat Denisa Ionescu, iar la a doua Diana Vlăsceanu. Cele două luptătoare de la categoria cadete au reușit să acceadă în finalele competiției, dar ambele au fost învinse și au trebuit să se mulțumească cu medalia de argint.

„Sunt rezultate bune și trebuie menționate. Eu sunt foarte mulțumit. Dacă Diana a făcut o mică greșeală sub presiunea arbitrajului, Denisa a luptat foarte bine. Ea a fost furată pe față, într-un meci cu o sportivă mult mai titrată decât ea. Au fost o surpriză foarte plăcută. În opinia mea, ambele merită titlul de campioane”, ne-a declarat Cornel Cornea.