20.07.2018 00:10

Doi dâmbovițeni au fost admiși

Doi dâmbovițeni au fost admiși
Galerie foto

❚ Concursul a constat într-un test grilă, cu 30 de întrebări, iar cei care au trecut vor fi incluși în corpul de observatori al Ligii a 2-a și Ligii a 3-a. ❚ De asemenea, Emil Tudor, președintele Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița, a fost inclus pe lista observatorilor, dar fără a participa la concurs ❚ „Sunt foarte fericit că am reușit să fac acest pas, nu mi s-a părut greu acest concurs”, a transmis Dorin Nistor, unul dintre cei care au fost admiși ❚ „E bine că am trecut de acest concurs. O să continui și la Ulmi, pentru că echipa activează într-o competiție organizată de AJF, nu de FRF”, a vorbit și Vasile Dan, cel de-al doilea care a trecut cu bine testul

COSMIN SAVA


Federația Română de Fotbal a organizat miercuri concursul pentru alcătuirea corpului de delegați de joc pentru sezoanele 2018/2019 și 2019/2020. Concursul a constat într-un test grilă, cu 30 de întrebări, iar cei care au trecut vor fi incluși în corpul de observatori al Ligii a 2-a și Ligii a 3-a. Printre participanți s-au regăsit și șase oameni de fotbal din județul Dâmbovița, doar doi dintre ei reușind să fie declarați admiși în urma concursului organizat la sediul FRF. Dumitru Nistor și Vasile Dan au trecut testul, primul a obținut 27 de puncte, în timp ce delegatul echipei Olimpicii Ulmi a reușit să adune 26 de puncte. Nu la fel de inspirați au fost Constantin Gherge(23 de puncte), Constantin Badea(22 de puncte), Marian Neagu(20 de puncte) și Florin Tuiu(19 puncte). De asemenea, Emil Tudor, președintele Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița, a fost inclus pe lista observatorilor, dar fără a participa la concurs. Nistor e mulțumit de pasul făcut Dumitru Nistor se declară fericit pentru că a reușit să facă acest pas și spune că nu o să mai continue la Flacăra Moreni din postura de delegat. „Sunt foarte fericit că am reușit să fac acest pas, nu mi s-a părut greu acest concurs, pentru că au fost lucruri elementare, pe care oricine ar trebui să le știe. La Moreni o să mai continui doar ca administrator, nu ca delegat” a transmis Nistor.

Vasile Dan continuă și la Ulmi

Spre deosebire de Nistor, delegatul de la Ulmi, Vasile Dan, poate să-și continue activitatea și la echipa de Liga a 4- a. „E bine că am trecut de acest concurs. O să continui și la Ulmi, pentru că echipa activează într-o competiție organizată de AJF, nu de FRF, iar eu nu vizez să intru în structura AJF. Eu voi fi obsevator al FRF, deci nu încurcă activitatea de la Ulmi. Anul acesta am reușit doar eu și domnul Nistor, poate peste doi ani vor fi admiși mai mulți dâmbovițeni” a transmis Dan. Au fost în total 148 de concurenți, reușind să treacă de acest concurs 104 dintre ei, cel mai mic număr de puncte acumulat printre cei declarați admiși fiind de 25.