09.10.2015 00:20

Doar 40 de locuri de muncă pentru absolvenții de învățământ superior

Doar 40 de locuri de muncă pentru absolvenții de învățământ superior
Galerie foto

V.S.


În baza de date a Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Dâmbovița erau ieri înregistrate 238 de locuri de muncă. Dintre acestea, 40 se adresează persoanelor cu studii superioare, 125 - persoanelor calificate în diverse meserii și 73 de posturi pentru muncitorii necalificați.

Dintre meseriile căutate în momentul de față pe piața muncii amintim: educator puericultor, consilier administrație publică, referent achiziții publice, manager proiect, geograf, inginer autovehicule rutiere, inginer geodez, inginer mecanic, specialist sănătate și securitate în muncă, asistent medical, terapeut în terapii complementare, casier, lucrător comercial, contabil, gestionar depozit, metrolog, mecanic auto, brutar, șofer, vânzător, mașinist pod rulant, strungar, confecționer articole textile, muncitori necalificați. AJOFM precizează că oferta locurilor de muncă este actualizată zilnic, în funcție de solicitările angajatorilor, precum și de ocuparea posturilor vacante.

Pentru cei interesați de unul dintre locurile de muncă amintite se oferă informații suplimentare la sediul AJOFM din Târgoviște și la punctele de lucru din Moreni, Băleni, Titu, Găești și Pucioasa, dar și pe site-ul www.dambovita.anofm.ro.