18.01.2023 00:14

DN 71 Bâldana-Târgoviște a intrat „pe un făgaș normal”

DN 71 Bâldana-Târgoviște a intrat „pe un făgaș normal”
Galerie foto

*„Este cel mai așteptat obiectiv de infrastructură rutieră din județ, cel mai disputat, cel mai folosit în campanii electorale” *„Să dea Dumnezeu să avem 3 ani de implementare fără probleme”

 

Secretarul executiv al PSD Dâmbovița, respectiv primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan a primit cu mare bucurie vestea semnării contractului de proiectare și execuție pentru DN 71 Bâldana - Târgoviște,  respectiv extinderea la 4 benzi, reabilitarea și modernizarea acestui traseu.

,,Sper să înțelegem cu toții impactul pe care acest proiect, odată implementat, îl va avea. Este cel mai așteptat obiectiv de infrastructură rutieră din județ, cel mai disputat, cel mai folosit în campanii electorale. Acum intră pe un făgaș normal. Referitor la municipiul Târgoviște dacă mai adăugăm și inelul 2 al centurii Târgoviște ne putem face o idee despre ceea ce va însemna infrastructura rutieră aferentă municipiului Târgoviște și cred că este un pas foarte important. Îmi exprim încrederea că nu vor fi probleme în implementare și în aproximativ 3 ani vom avea un drum pe 4 benzi de la Târgoviște la București care va asigura premisele pentru dezvoltarea municipiului Târgoviște și sunt convins de acest lucru. Felicitări tuturor celor care au făcut posibil acest lucru și să dea Dumnezeu să avem 3 ani de implementare fără probleme!”, a transmis secretarul executiv al PSD Dâmbovița, Daniel Cristian Stan, primarul Târgoviștei, la conferința de presă de la PSD Dâmbovița de la început de săptămână.

 

 

Violeta Stanciu