23.02.2021 00:08

Dispar dublele legitimări din fotbalul dâmbovițean?

Dispar dublele legitimări din fotbalul dâmbovițean?
Galerie foto

❚ „În momentul de față, dacă nu ești activ pe online, tehnologizare, IT, ai rămas în urmă. Cel mai mare avantaj pe online va fi cu dublele legitimări, pentru că nu vor mai putea fi făcute”, transmite Bogdan Duțu, responsabilul IT din cadrul AJF Dâmbovița ❚ „Atunci când vei introduce datele pe site, vei vedea istoricul fiecărui jucător, pentru că baza de date este legată de cea națională. Îl găsești pe jucător activ într-un alt județ, nu-l mai poți legitima aici”, a mai spus Duțu pentru pagina de Facebook a asociației ❚ „Este un avantaj ca oricine să poată verifica pe site activitatea oricărui jucător. La fel și cu cartonașele, toate echipele vor vedea în timp real ce jucători sunt în stare de suspendare”, a completat tânărul oficial al AJF

 

C.M.

 


 

Bogdan Duțu rămâne pe poziții în cadrul Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița, ca responsabil al Departamentului IT & Statistică. Este manager de proces la o cunoscută companie multinațională, job care implică o activitate complexă pe partea de analiză, statistică și bază de date. În plus, are avantajul celor 11 petrecuți ca arbitru la nivel județean, cunoscând foarte mulți jucători și oficiali de cluburi. Bogdan Duțu este un tânăr implicat în domeniile de activitate pe care le desfășoară și o alegere interesantă pentru IT & Statistică.

„AJF va crește în mod clar ca imagine și transparență”

„Am 29 de ani și am absolvit studii pedagogice, însă activez ca Process Manager în cadrul unei mari companii, la sucursala din Târgoviște. Sunt arbitru activ de fotbal, futsal și minifotbal. Categoric, era nevoie de o dezvoltare la AJF Dâmbovița și în acest domeniu. În momentul de față, dacă nu ești activ pe online, tehnologizare, IT, ai rămas în urmă. AJF va crește în mod clar ca imagine și transparență, dacă se pune în aplicare ce a propus președintele Ciprian Prisăcaru pe această direcție. Echipele vor avea totul la dispoziție, lot de jucători, sancțiuni, cartona șe, clasamente, goluri. Cel mai mare avantaj pe online va fi cu dublele legitimări, pentru că nu vor mai putea fi făcute. Atunci când vei introduce datele pe site, vei vedea istoricul fiecărui jucător, pentru că baza de date este legată de cea națională. O să ai acces la toate AJF-urile din țară și poți vedea unde este înscris fiecare jucător. Îl găsești pe jucător activ într-un alt județ, nu-l mai poți legitima aici”, a transmis Bogdan Duțu pentru pagina de Facebook a asociației.

„Mai e și Fotball Connect, care vine de la FRF”

„Este un avantaj ca oricine să poată verifica pe site activitatea oricărui jucător. La fel și cu cartonașele, toate echipele vor vedea în timp real ce jucători sunt în stare de suspendare. Vor fi vizibile toate zonele de comisii, cu deciziile aplicate. Mai e și partea de Fotball Connect, care vine de la FRF, unde este necesar să introducem o altă bază de date separată. E foarte mult de muncă acum, pentru că datele din dosarele fizice vizate trebuie urcate pe site, iar în dreptul echipelor apar doar jucătorii legitimați pe anul în curs. Odată ce le punem la punct pe toate, va fi ușor de menținut sistemul de date”, a completat Duțu.