17.11.2021 00:11

Discursul lui Marco Dulca

Discursul lui Marco Dulca
Galerie foto

Invitat în cadrul emisiunii pe care o moderez la un post local de televiziune, Marco Dulca a avut un discurs la fel de bun precum prestația din teren, în tricoul Chindiei.  Titular incontestabil în linia mediană a formației târgoviștene, mijlocașul de 22 de ani a vorbit cu dezinvoltură și bun simț. Marco a moștenit talentul tatălui său, fostul internațional Cristi Dulca, acum antrenorul echipei naționale a României de fotbal feminin senioare, evoluând la rându-i pentru naționalele U17, U19, U21 și U23.

Marco Dulca este singurul fotbalist care a participat la Jocurile Olimpice, fiind legitimat la o echipă dâmbovițeană, titular în toate cele trei meciuri susținute anul acesta de România la cea mai mare competiție sportivă din lume. Transferat în vara lui 2020 de la Viitorul Constanța, Marco a ajuns să vorbească despre Târgoviște ca despre a doua lui casă, unde este vizitat destul de des de părinți, dar și de iubita sa, tenismena Mihaela Buzărnescu. Dulca va juca vineri contra uneia dintre echipele de suflet, Rapid București, club unde tatăl său a evoluat cu succes. Puțin cunosc că mijlocașul Chindiei a activat vreme de patru ani și în fotbalul englezesc, pentru echipele de juniori și de tineret ale lui Swansea City.

Acum este la Târgoviște, unde se simte excelent, însă nu ar refuza un transfer avantajos, preferabil în străinătate. Se pare că există un interes pentru el din Ungaria, însă Chindia l-a convins în vară să semneze până în 2023. A fost o reală plăcere să conversez cu Marco Dulca într-un cadru televizat, unul dintre liderii echipei Chindia Târgoviște, dar și ai naționalei U21. Succes!

 

 

 

Costin Mihai