23.04.2015 00:11

Diriginții șantierelor din județ, chemați la raport

Diriginții șantierelor din județ, chemați la raport
Galerie foto

❚ Cei 25 de șefi de lucrări prezenți la întâlnirea cu administrația județeană au fost sfătuiți să respecte obligațiile contractuale și legea, să monitorizeze atent investițiile și să „raporteze” la timp toate neregulile descoperite ❚ Atenția este îndreptată în special pe proiectele cu bani europeni, unde pentru întârzierea, se riscă finalizarea lor pe bani de la bugetul local

A.M. POPESCU


Diriginții de șantier, chemați la raport de conducerea Consiliului Județean Dâmbovița! Pentru a nu scăpa de sub observație șantierele deschise în județ, dar și pentru a cunoaște stadiile fizice și valorice ale tuturor obiectivelor de investiții, conducerea forului administrativ județean i-a convocat ieri, în ședință, pe toți diriginții de șantier, atât pentru a afla informații noi despre proiecte, dar și pentru a-i „avertiza” să fie vigilenți și să-și facă treaba ca la carte.

Președintele CJD le-a recomandat celor 25 de diriginți de șantier prezenți la întâlnire să respecte obligațiile contractuale și legea, să monitorizeze atent investițiile și să „raporteze” la timp toate neregulile descoperite.

„Se pare că, în urma controalelor făcute la numite obiective de investiții, pentru o serie de probleme se fac vinovați diriginții de șantier. Urmăriți calitatea lucrărilor. Nu vreau să avem probleme. Sesizați-mă în scris și în timp util dacă cineva creează vreo problemă. Sesizați-mă în scris dacă nu se respectă graficul de execuție a lucrărilor, în special la proiectele europene. Dacă nu terminăm proiectele până pe 31 decembrie 2015, anul viitor va trebui să le finalizăm pe banii Consiliului Județean”, le-a transmis diriginților de șantier președintele CJD, Adrian Țuțuianu.