07.11.2018 00:09

DIICOT apare în "Dosarul Dikeoulakos"

DIICOT apare în
Galerie foto

❚ Dacă ar fi ecranizat, „Dosarul Dikeoulakos” ar concura cu succes celebrul serial din anii 90, „Dosarele X”. Acum a ajuns la Tribunalul București, pe Conflicte de Muncă și Asigurări Sociale, după ce a mai trecut pe la Tribunalul Dâmbovița și Curtea de Apel Ploiești ❚ În timp ce fostul primar Gabriel Boriga a transmis public că nu are nicio implicare în caz, fostul președinte al CSM Târgoviște, Ciprian Iugulescu, nu a dorit să ofere răspunsuri ❚ Pe subiect a intervenit Romeo Popescu, fost fotbalist și un fin cunoscător al fenomenului sportiv dâmbovițean. „De ce au dat afară antrenorul, pe Dikeoulakos, câtă vreme era pe locul 1? Iugulescu este creația lui Gabi Boriga, un fake”


COSTIN MIHAI

 


 

Dacă ar fi ecranizat, „Dosarul Dikeoulakos” probabil că ar concura cu succes celebrul serial din anii 90, „Dosarele X”. Acum a ajuns la Tribunalul București, pe Conflicte de Muncă și Asigurări Sociale, după ce a mai trecut pe la Tribunalul Dâmbovița și Curtea de Apel Ploiești. Iar în dosar s-a implicat și DIICOT (Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism) – Biroul Teritorial Dâmbovița. „Dacă aveți dovezi că în dosar a intervenit DIICOT, de ce nu le prezentați? Arătați documentele”, a vorbit provocator, dar corect, fostul primar al municipiului Târgoviște, Gabriel Boriga.

Romeo Rață: „Iugulescu e creația lui Gabi Boriga, un fake”

Vă prezentăm un prim document, din care reiese că DIICOT nu este străin de dosar, urmând să publicăm și alte informații în exclusivitate din anchetă. În timp ce Gabriel Boriga a transmis public că nu are nicio implicare în caz, fostul președinte al CSM Târgoviște, Ciprian Iugulescu, nu a dorit să ofere răspunsuri. Pe subiect a intervenit Romeo Popescu (Rață), fost fotbalist și un fin cunoscător al fenomenului sportiv dâmbovițean. „De ce au dat afară antrenorul, pe Dikeoulakos, câtă vreme era pe locul 1? Iugulescu este creația lui Gabi Boriga, un fake”.

Clubul ar trebui să comercializeze produse cu Chindia

Acum director sportiv la Chindia, Ciprian Iugulescu nu a avut nicio reținere să se fotografieze alături de oficialitățile locale și județene, care au premiat juniorii U10 ai Chindiei, câștigători ai turneului „Cupa Centenarului Marii Uniri”. Suntem convinși că va fi la fel de receptiv și la sesizarea că se face „contrabandă” cu accesorii pe care ar trebui să le comercializeze clubul și să obțină un profit. „Conducătorii nu ne-au permis să imprimăm sigla clubului pe echipamentele achiziționate pe banii noștri, pentru copii”, au semnalat părinții juniorilor de la Chindia. Alții o folosesc!