04.12.2020 00:09

Diana Vlăsceanu e campioana României la lupte senioare

Diana Vlăsceanu e campioana României  la lupte senioare
Galerie foto

* Alți doi luptători ai Clubului Sportiv Târgoviște s-au prezentat bine la Naționalele de la malul mării. Adrian Bârdeș (cat. 86 kg) și Andrei Burcea (65 kg) au intrat în posesia bronzului, după ce și-au adjudecat victorii în cadrul finalelor mici * „Diana a arătat din nou că este una dintre cele mai bune luptătoare din țară la categoria sa de vârstă. Cei doi luptători care au obținut bronzul au dovedit și ei că reprezintă mari speranțe ale luptelor masculine din Dâmbovița”, a declarat antrenorul Cornel Cornea

 

COSTIN MIHAI


În pofida condițiilor grele de antrenament, din cauza pandemiei de coronavirus, sportivii de la CS Târgoviște au obținut rezultate de excepție la Campionatul Național de lupte pentru seniori U23, desfășurat perioada 27-29 noiembrie, la Constanța. Diana Vlăsceanu, una dintre cele mai valoroase luptătoare din România, a devenit campioană națională, în limitele categoriei 76 de kilograme. Sportiva clubului târgoviștean a intrat în posesia medaliei de aur, după ce a avut parte de un parcurs ireproșabil pe toată durata concursului. Cornel Cornea:

„Rezultatele sunt foarte bune”

De asemenea, alți doi luptători ai Clubului Sportiv Târgoviște s-au prezentat mai mult decât bine la Naționalele de la malul mării. Adrian Bârdeș (cat. 86 kg) și Andrei Burcea (65 kg) au intrat în posesia bronzului, după ce și-au adjudecat victorii în cadrul finalelor mici. „Rezultatele obținute de sportivii noștri sunt foarte bune, ținând cont de situația existentă, din cauza pandemiei de coronavirus. Diana a arătat din nou că este una dintre cele mai bune luptătoare din țară la categoria sa de vârstă. Nu reprezintă nicio surpriză că a devenit campioană a României, cunoscându-se foarte bine rezultatele ei de până acum. În schimb, cei doi luptători care au obținut bronzul au dovedit și ei că reprezintă mari speranțe ale luptelor masculine din Dâmbovița”, a declarat Cornel Cornea, antrenorul celor trei trei medaliați, dar și al secției de lupte de la CS Târgoviște.