17.10.2014 12:07

Diaconescu rămâne antrenor la Moroeni

Diaconescu rămâne antrenor la Moroeni
Galerie foto

❚ „Nu se mai pune problema să schimbăm antrenorul. Florin Tudose este plecat în Italia, dar m-a asigurat că se va întoarce pe data de 1 noiembrie. Până atunci, eu voi fi antrenorul echipei”, ne-a transmis directorul sportiv al „pădurarilor”

COSTINEL NEAGU


De două etape pe banca tehnică a divizionarei D Bradul Moroeni, a stat chiar directorul sportiv Cătălin Diaconescu.

Acesta va continua să antreneze echipa până la sfârșitul lunii, când e preconizat să revină din Italia, Florin Tudose. Deși s-a vorbit de o eventuală schimbare a antrenorului, Diaconescu ne-a transmis că aceasta nu mai este de actualitate.

„Nu se mai pune problema să schimbăm antrenorul. Florin Tudose este plecat în Italia, dar m-a asigurat că se va întoarce pe data de 1 noiembrie. Până atunci, eu voi fi antrenorul echipei”.

Meciurile în care directorul sportiv a făcut și treaba antrenorului s-au încheiat la egalitate, 2-2 cu PAS Pucioasa și 3-3 cu FC Aninoasa.

,,Am jucat bine la Aninoasa, am avut 3-0, dar în cele din urmă a trebuit să ne mulțumim cu un punct. E bine, dar putea fi și mai bine. În ultimele șase etape noi suntem neînvinși, deși am întâlnit echipe precum Flacăra Moreni, Atletic Fieni sau Comerțul Brezoaele, formații din primele locuri. Singura noastră înfrângere a fost la Urziceanca, în deplasare. Dacă eram puțin mai atenți, puteam să fim chiar pe primul loc în clasament”, a mai spus Cătălin Diaconescu.