22.09.2014 13:28

Deznodământ previzibil

Deznodământ previzibil
Galerie foto

DUMITRU CIOBANU


Stadionul din Șotânga. Spectatori: 200. Au marcat: T. Calofir (8) / Gheorghe (90). Șuturi spre poartă: 5-7. Șuturi pe spațiul porții: 4-4. Cornere: 7- 8. Au arbitrat: Marian Pană (București) 7 - Zoltan Simo 7, Attila Szabo 7 (ambii din Harghita). Observatori FRF: Constantin Miclea (Bușteni), Oleg Iacomi (Pitești). Cartonașe galbene: I. Constantin, T. Calofir, Mihăilă / Moșteanu.

Târgoviște: Zegheru - T. Calofir, Coman (c), Oprea, Dumitru – I. Constantin (86 Timofte), Gâldău, Mândru, Maria (75 Lungeanu) - Dragnea, Lețu (54 Mihăilă). Antrenor: Haralambie Becheanu.

Roșiori: Preda (81 Butoi) - Lățea, Moșteanu(c), Sitaru, Dicu – Stoichițoiu (81 Priescu), Rada (70 Mohora), Vâlcică, Bocănete - Gheorghe, Bara (69 Ciubuc). Antrenor: Cristian Negru.

 

{GOOGLE_AD_BOX1}

 

Târgoviștenilor le-a surâs golul încă de la primul atac în terenul advers. Dragnea a agățat mingea în careu și a șutat direct, Preda a deviat în corner, executat de Mândru, ușoară deviere cu capul a lui Coman, suficient să dezechilibreze apărarea oaspeților, T. Calofir marcând lejer: 1-0 (8).

Următoarea fază de poartă a reprizei întâi le-a aparținut oaspeților. Bocănete a scos mingea în margine la Dicu, acesta a centrat, iar Coman, mai iute, a pus piciorul la minge, în fața lui Stoichițoiu și a evitat egalarea, deviind în corner, rămas fără urmări (17). Repriza secundă a avut trei momente de poartă în plus: I. Constantin a șutat de la distanță, însă Preda, atent, a deviat mingea în corner (50), a centat Dumitru, balonul a ajuns la Dragnea, dar din nou Preda a fost pe minge (77), Vâlcică a încheiat un atac cu un șut din interiorul carelui, fără urmări pentru Zegheru (83), la centarea lui I. Constantin, Mihăilă a lovit slab mingea, din poziție bună (85).

Începuseră prelungirile și localnicii erau liniștiți. Numai că, liniștea lor a devenit infern în ultimele momente ale meciului. Lățea a înălțat mingea din corner și, dintr-un grup, s-a înălțat mai sus Gheorghe, care doar a șters mingea cu creștetul capului: 1-1 (90). Astfel, târgovi ștenii, deși nu au pierdut, au fost pedepsiți pentru evoluția lor haotică, de o echipă, nu superioară fotbalistic, ci la capitolul voință.