20.09.2023 00:20

Destabilizarea/haotizarea României...

Destabilizarea/haotizarea României...
Galerie foto

...ne pândește - și nu este o glumă nici măcar de prost gust - tocmai acum când, din păcate, războiul țarului criminal Putin, a ajuns și pe plaiul mioritic, apropo de dronele care l-au atins. Se pare că există forțe, mai mult sau mai puțin oculte, ajutate și de eterna prostie și dihonie românească, gata să acționeze, pentru aruncarea în aer a statului român, folosindu-se de nebunia pe care o vor produce grămada de alegeri din 2024.

De pe acum a început vânzoleala pentru ocuparea mult râvnitului fotoliu prezidențial de la Cotroceni, dar nicio forță politică nu prea știe pe cine să mizeze, numai că, românii, cu excepția fanilor USR, voiesc, la 34 de ani de la „revoluția română”, un patriot sincer și curajos capabil să redea demnitatea și suveranitatea națiunii române și a României ca stat, pentru că se tem, și nu fără îndreptățire, că iar li se va impune, prin vicierea votului, un președinte al înaltei trădări, așa cum s-a întâmplat în ultimii ani – și, în piață, cam circulă zvonul că ne vom trezi ca „șef de stat” cu cineva dorit de corporatismul globalizator neomarxist -, și țara va fi să dispară cu desăvârșire.

PSD și PNL, ambele partide îngrozite de ascensiunea AUR și de tupeul agresiv al USR, hai s-o pună de un „Bloc democratic” și, de aici, vrajbă lăuntrică și în ograda lui Ciolacu, și în ograda păstorită de Iohannis – Ciucă, și, ca atare, doar se fac că le pasă de soarta națiunii române. Între timp, „agenturile” soroșiste sapă adânc la temelia României, iar Budapesta, pe mâna UDMR, își reînsușește cu sârg, și sfidând Bucureștiul, Transilvania, iar Kremlinul e gata să ne lovească în plin, puțin păsându-i de faimoasa „umbrelă NATO” care, cică, ne apără.

Și nici lui Zelenski că-i pasă de România pe care, zor-nevoie, vrea s-o bage-n război cu Armata Roșie, știind el de ce, adică să-i uităm pe-ai noștri din Ucraina și să nu-i amintim Kievului că stăpânește ilegal teritorii românești. Atenție! Destabilizarea / haotizarea României este deja în curs.

 

 

 

 

George Coandă