18.08.2015 00:18

Deputatul Stanciu Zisu, criticat de colegii din PSD

Deputatul Stanciu Zisu, criticat de colegii din PSD
Galerie foto

❚ Parlamentarul a reușit din nou să fie subiect de discuție în interiorul formațiunii politice, după ce s-a afișat alături de conducerea UNPR Dâmbovița la evenimentele prilejuite de zilele unor localități dâmbovițene ❚ Dacă după ultimele astfel de promenade, deputatul socialdemocrat era descris de președintele PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, ca „foarte nesigur pe opțiuni”, astăzi purtătorul de cuvânt al PSD, alături de președintele PSD Moreni, colegiu al cărui deputat este, îl critică și anunță că este posibil să fie subiect de discuție în ședința Biroului Politic Județean ❚ Și deputatul Stanciu Zisu a avut o replică: „UNPR-ul este cumva dușmanul nostru și nu știu eu, sunt singurul care nu știe treaba aceasta?!”

ANA MARIA POPESCU


Face ce face și se „remarcă” la modul negativ în partid! Este vorba despre deputatul PSD de Dâmbovița, Stanciu Zisu, care a reușit din nou să fie subiect de discuție în interiorul formațiunii politice, după ce s-a afișat în ultimele zile braț la braț cu conducerea UNPR Dâmbovița la evenimentele prilejuite de zilele unor localități dâmbovițene. Nu este prima dată când deputatul social-democrat alege să participe la sărbătorile organizate în județ alături de liderii progresi ști și nu de colegii de partid.

„Este mai curat la suflet decât mulți alții”

Recent, președintele PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, făcea o declarație din care reieșea că deputatul reușise să se „reabiliteze” cât de cât în ochii conducerii județene a partidului, dar cu siguranță acum situația s-a schimbat:

„Stanciu Zisu e un băiat simpatic... Are mult mai mult caracter decât mulți alții din politica dâmbovițeană sau națională. El este foarte nesigur pe opțiuni, dar asta este o altă poveste... Este însă mai curat la suflet decât mulți alții...”, a comentat recent președintele PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu.

„Cred că ar fi trebuit să fie alături de colegii din PSD”

Gestul deputatului de a defila prin localitățile județului alături de UNPR și nu de colegii de partid din PSD i-a deranjat pe liderii social-democraților dâmbovițeni, care se pare că vor dezbate problema nou apărută în prima ședință a Biroului Politic Județean, unde se va stabili și dacă parlamentarul va fi sau nu tras la răspundere.

„Domnia sa știe foarte bine programul de activități pe care îl are PSD și aș fi preferat să fie alături de colegii mei la acțiunile organizate de zilele localităților. Este opțiunea pe care a făcut-o dumnealui, va suporta consecințele, cred că va fi și o discuție în Biroul Politic Județean pe acest subiect. Cred însă că ar fi trebuit să fie alături de colegii din PSD. Nimeni nu poate invoca faptul că nu știe programul, pentru că acesta îl știm cu o lună înainte, el este reactualizat, ni se trimite de fiecare dată, deci este o opțiune personală a domnului deputat. Din păcate...”, a declarat ieri purtătorul de cuvânt al PSD Dâmbovița, Claudia Gilia.

„Este o serie întreagă de nemulțumiri la nivelul Organizației locale și al cetățenilor din Moreni”

Deputatul Stanciu Zisu se pare că a reușit să-i supere și pe social-democrații din muncipiul Moreni, care prin vocea liderului și totodată primarului Constantin Dinu se plâng că parlamentarul a abandonat Colegiul în care a fost ales deputat și a „uitat” să mai ofere vreun sprijin localității.

„Dl Zisu nu a participat la evenimentele organizate în municipiul Moreni. Legat de Colegiul care l-a propulsat în Parlament, s-a rupt mult mai demult decât văd că se rupe de partid. Este o serie întreagă de nemulțumiri la nivelul de Organizației locale și al cetățenilor din oraș, legate de activitatea pe care a avut-o și de sprijinul pe care l-a primit administrația de la parlamentarii pe care i-a promovat în Parlament”, a declarat tot ieri liderul PSD Moreni, Constantin Dinu.

Replica deputatului Stanciu Zisu

Contactat telefonic, deputatul Stanciu Zisu nu a dorit să comenteze prea mult acuzațiile care i se aduc. Acesta a declarat pentru „Jurnal de Dâmbovița” că a participat la zilele localităților alături de aliați și nu de dușmani.

„Între timp a ajuns UNPR-ul dușmanul nostru sau a rămas aliatul nostru de guvernare?! UNPR-ul este cumva dușmanul nostru și nu știu eu, sunt singurul din județul acesta care nu știe treaba aceasta?!”, a întrebat retoric deputatul PSD de Dâmbovița, Stanciu Zisu.