22.10.2014 00:07

Deputatul Radu Popa invită la demisie parlamentarii cu probleme de justiție

Deputatul Radu Popa invită la demisie parlamentarii cu probleme de justiție
Galerie foto

❚ Acesta crede că toți demnitarii intrați în vizorul anchetelor ar trebui să urmeze exemplul lui Viorel Hrebenciuc, însă totodată a remarcat: „În această campanie justiția a devenit o armă într-o mână nevăzută și într-un mod pe care nu mi-l explic și pe care nu și-l explică foarte multă lume” ❚ Deputatul social-democrat consideră că demisia din Parlament a colegului socialdemocrat Viorel Hrebenciuc este un gest de solidaritate cu partidul și cu candidatul PSD la alegerile prezidențiale

ANA MARIA POPESCU


 

Social-democratul Viorel Hrebenciuc și-a dat demisia din Parlamentul României după ce numele său a fost implicat în scandalul retrocedărilor ilegale!

Deputatul PSD de Dâmbovița, Radu Popa, salută decizia colegului parlamentar de a se retrage din Parlament și crede că gestul acestuia ar trebui urmat și de ceilalți deputați și senatori care au probleme cu justiția.

 

Radu Popa: „Justiția lovește PSD și puțin PMP”

Demisia din Parlament a lui Viorel Hrebenciuc este privită în rândul social- democraților drept un gest de solidaritate cu partidul și cu candidatul PSD la alegerile prezidențiale.

Radu Popa a precizat în conferință de presă:

„Ca deputat, salut decizia dlui Hrebenciuc și consider că este binevenită. După părerea mea, este un gest de solidaritate cu partidul și cu Victor Ponta și ar trebui urmat de toți ceilalți colegi parlamentari care au probleme cu justiția. Cred că în această campanie justiția a devenit o armă într-o mână nevăzută și într-un mod pe care nu mi-l explic și pe care nu și-l explică foarte multă lume. Justiția lovește PSD și puțin PMP. Nu pot să nu constat că doamnei aceleia cu balanța, legată la ochi, îi este dirijată atenția spre PSD și spre cei care îl susțin pe Victor Ponta”, a arătat deputatul social-democrat care și-a exprimat dorința ca justiția să fie totuși independentă și „toți care au probleme să răspundă în fața instanțelor”.

Potrivit Agerpres, președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, a anunțat ieri că deputatul PSD Viorel Hrebenciuc își depune demisia din Parlament, dar rămâne membru al partidului. Șeful Camerei Deputaților a adăugat că nu mai este nevoie de niciun vot în Comisia juridică pentru Viorel Hrebenciuc în cazul cererii DNA de încuviințare a arestării preventive.