12.04.2014 06:24

Deputatul Iulian Vladu, atacat de hackeri

Deputatul Iulian Vladu, atacat de hackeri
Galerie foto

„Adresa de email a deputatului Iulian Vladu, președinte PDL Dâmbovița, a fost spartă, iar de pe contul acestuia au fost trimise mesaje contactelor din lista sa, prin care este pretinsă o anumită sumă de bani.

Solicităm tuturor celor care au primit acest mesaj să nu-i dea curs.

Menționăm că în legătură cu acest atac cibernetic a fost sesizat Inspectoratul Județean de Poliție Dâmbovița”.

Departamentul de Comunicare al PDL Dâmbovița

 

Iată și textul transmis de hackerii care au spart contul parlamentarului PDL de Dâmbovița (partea subliniată este cea în care se cer bani în numele parlamentarului):

 

„Bună ziua ,

 

Îmi pare rău pentru a ajunge la tine , mai degrabă prea târziu ca urmare a situației de lucrurile familiei now.My și am avut o excursie de vizitare Kharkov Ucraina , totul se întâmplă bine până aseară , când am fost atacat de câteva persoane înarmate necunoscute . Toți banii , telefoanele și cardurile de credit a fost furat , inclusiv unele obiecte de valoare , a fost o experiență teribilă , dar un lucru bun este că ei nu au rănit pe nimeni sau a făcut departe cu pașapoartele noastre .

Ne-am raportat incidentul autorităților locale și consulatul , dar raspunsul lor a fost prea casual , am fost cere să se întoarcă în timp de 2 săptămâni investigații să fie făcute adecvat , dar adevărul este că nu putem aștepta până atunci , așa cum am tocmai am fost zbor nostru de retur rezervat și va pleca în câteva ore de la acum , dar în prezent probleme cu sortarea facturile noastre de aici și , de asemenea, obținerea un taxi până la aeroport , chiar acum suntem legați de vedere financiar ca urmare a atacului jaf neașteptate , întrebați dacă ne poate ajuta cu un împrumut rapid pentru a rezolva facturile noastre și de a lua înapoi acasă . Tot ce avem nevoie este de ( 2850 $ ) promit să vă ramburseze în totalitate de îndată ce mă voi întoarce acasă , sperăm, mâine sau viitoare . scrie înapoi acum să-mi spui ce se poate face.

 

Mulțumesc.

Iulian”