29.07.2014 00:27

Deputatul Ion Pârgaru trece la partidul lui Tăriceanu

Deputatul Ion Pârgaru trece la partidul lui Tăriceanu
Galerie foto

❚ Plecarea deputatului de Dâmbovița Ion Pârgaru din tabăra liberalilor se produce imediat după congresul PDL-PNL de la sfârșitul săptămânii trecute ❚ „Doctrina pe care a adoptat-o PLR este și ceea ce gândesc eu pentru dezvoltarea în continuare a țării noastre”, a declarat ieri Ion Pârgaru

 

ANDREI VASILIU


Doi parlamentari liberali - senatorul de Ilfov Nicolae Nasta și deputatul de Dâmbovița Ion Pârgaru - au anunțat, ieri, că demisionează din PNL și se vor înscrie în Partidul Liberal Reformator, fondat de Călin Popescu Tăriceanu, potrivit site-ului realitatea.net. Deputatul liberal Ion Pârgaru, ales în colegiul Târgoviște, a decis, de asemenea, să demisioneze din PNL, spunând că se va înscrie în Partidul Liberal Reformator.

{GOOGLE_AD_BOX1}

„Am luat această decizie pentru că acolo (în PLR- n.r.) sunt mai mulți colegi de-ai mei, iar doctrina pe care a adoptat-o PLR este și ceea ce gândesc eu pentru dezvoltarea în continuare a țării noastre”, a declarat ieri deputatul Ion Pârgaru pentru Mediafax, citat de realitatea.net.

Interimarul Volintiru, renegat... politic tocmai de socrul Pârgaru!

Vă reamintim că președintele PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, a anunțat „pe surse”, încă de pe 12 iulie a.c., faptul că deputatul PNL de Târgoviște, Ion Pârgaru, adică tocmai socrul președintelui interimar al PNL Dâmbovița, Mihail Volintiru, va părăsi tabăra liberalilor pentru a adera la PLR. Tema discuției era păstrarea posturilor din deconcentratele conduse de liberalii care vin lângă Tăriceanu.

„Eu aștept să treacă domnul Pârgaru la gruparea Tăriceanu. Așa e informația mea, ceea ce înseamnă că pe domnul Volintiru nici socru-său nu-l mai înghite. Dacă va trece domnul Pârgaru la gruparea Tăriceanu, vom discuta și cu gruparea Tăriceanu, pentru că avem interes să discutăm cu toată lumea”, a spus Adrian Țuțuianu.

La acea vreme, deputatul Ion Pârgaru a nuanțat informația spunând că ar pleca de la PNL doar dacă liberalii s-ar abate de la linia de partid național și patriotic. Iar gestul de ieri al deputatului Pârgaru vine ca o confirmare că... abaterea s-a produs, și încă grav!