03.08.2022 00:08

Denisa Fodor, bronz la Turneul Internațional al României

Denisa Fodor, bronz la Turneul Internațional al României
Galerie foto

* Dacă Bianca Andreiaș a terminat pe locul 4, Simona Ionescu, o altă sportivă de la CSM Târgoviște, a pierdut în primul tur

 

Denisa Fodor (categoria 53 kg), Bianca Andreiaș (categoria 65 kg) și Simona Ionescu (categoria 57 kg) au participat la Turneul Internațional al României de seniori. Denisa a obținut cel mai rezultat, medalie de bronz, în timp ce Bianca Andreiaș a terminat pe locul 4. Din păcate, Simona Ionescu cedat din primul tur.

„Ca de fiecare data luptătoarelor noastre au dat dovadă de mult devotament, acestea luptând cu dedicare pentru a aduce acasă rezultatele muncii lor. Rezultatele pe care fetele le-au obținut la nivelul acestei competiții sunt remarcabile, iar seriozitatea pe care au prezentat-o a fost cea care le-a făcut să ducă la bun sfârșit lupta pentru titluri. Suntem convinși că orice câștig sau înfrângere este o lecție, o lecție din care ar trebui să învățam mereu lucrurile bune, iar din cele rele ar trebui să facem un motiv de luptă cu noi înșine, pentru a ne obliga să ajungem la cea mai bună variantă a noastră”, sună mesajul postat clubului CSM Târgoviște.

 

 

C.M.