07.06.2022 00:16

Demisie PMP din Consiliul Local Municipal Târgoviște

Demisie PMP din Consiliul Local Municipal Târgoviște
Galerie foto

*Se pare că fostul consilier local PMP David Șăulean ar fi plecat deja în Germania, renunțând la funcția de demnitate publică pe care o deținea

 

Consilierul local David Șăulean, din organizația Partidul Mișcarea Populară (PMP), a părăsit Consiliul Local Municipal Târgoviște. Acesta era unul dintre cei mai vocali consilieri, deseori intrând în polemici cu cei aflați în conducerea Primăriei Târgoviște. Ieri a avut loc ședința extraordinară CLM, iar primul punct de pe ordinea de zi a fost aprobarea demisiei consilierului David Șăulean, înregistrată la data de 26.05.2022.  

Proiectul de hotărâre a fost aprobat de toți cei 15 aleși municipali. De asemenea, toate cele cinci proiecte de hotărâre aflate pe ordinea de zi au fost aprobate în unanimitate de voturi, ședința terminându-se în câteva minute. David Șăulean a ajuns în Consiliul Local Municipal după ce a candidat pentru funcția de primar al Târgoviștei în 2020, din partea PMP. Din sursele noastre, fostul consilier local ar fi plecat deja în Germania, renunțând la funcția publică pe care o deținea.

 

 

Ștefan Khalil