27.03.2020 00:21

Demisia ministrului Sănătății se va răsfrânge asupra sănătății românilor

Demisia ministrului Sănătății se va răsfrânge asupra sănătății românilor
Galerie foto

❚ Deputatul PSD Corneliu Ștefan l-a acuzat pe fostul ministru al Sănătății, Victor Costache, că era depășit de situația actuală din România și din acest motiv a ales să plece, fără nicio explicație ❚ „Nu este permis ca într-un război ca cel din acest moment, împotriva acestui virus nenorocit, ministrul Sănătății să-și dea demisia”, a mai spus președintele PSD Dâmbovița

 

ȘTEFAN KHALIL

 


 

„Inconștiența Guvernului PNL, prin demisia ministrului Sănătății, se va răsfrânge asupra sănătății românilor!”. Ieri, președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a criticat decizia ministrului Sănătății, Victor Costache, de a-și da demisia în plină pandemie de coronavirus! Acesta l-a acuzat pe fostul ministru că era depășit de situația actuală din România și din acest motiv a ales să plece, fără nicio explicație, punctează președintele PSD Dâmbovița. ,,Este un gest de iresponsabilitate, un gest în care bătaia de joc a PNL-ului asupra românilor își spune cuvântul cu adevărat. Nu este permis ca într-un război ca cel din acest moment, împotriva acestui virus nenorocit, ministrul Sănătății să- și dea demisia, primul-ministru să nu iasă până în acest moment să aibă o reacție publică față de români. Sănătatea oamenilor nu are nici culoare politică, nu are nici preț și cred că acest gest inconștient al ministrului Sănătății spune adevărul despre capacitatea PNL de a guverna țara, spune cu adevărat totul despre personajele care se află astăzi în fruntea țării. Inconștiența Guvernului PNL, prin demisia ministrului Sănătății, se va răsfrânge asupra sănătății românilor”, a declarat Corneliu Ștefan.

Aparat donat de parlamentarii PSD Spitalului Județean de Urgență Târgoviște

Parlamentarii PSD DÂMBOVIȚA Ștefan Corneliu, Titus Corlățean, Holban Carmen, Gilia Claudia și țachianu Marian au achiziționat recent și au donat Spitalului Județean de Urgență Târgoviște un aparat care monitorizează funcțiile vitale ale pacienților. Aparatul este indispensabil medicilor și este primul care dă alarma în cazul detectării unei modificări în starea de sănătate a pacienților. „Sperăm ca acțiunea parlamentarilor PSD DAMBOVITA să fie un exemplu pentru cât mai mulți dintre noi. Singurele arme pe care le avem la îndemână în lupta cu COVID-19 sunt respectul, solidaritatea și grija față de cei de lângă noi. Credem cu tărie că, în aceste momente, lupta poate fi câștigată doar printr-un efort comun.În fața acestui virus, avem datoria să facem tot ceea ce este omenește posibil, iar orice lucru bine făcut este încă un semn că ne respectăm și ne susținem reciproc. Mulțumim medicilor, asistentelor, oamenilor de pe salvări, polițiștilor și jandarmilor, farmaciștilor, tuturor celor care sunt în linia întâi în lupta cu această pandemie”, a declarat deputatul Corneliu Ștefan.