26.01.2023 00:18

Delicte silvice, tăiate... „de la rădăcină”

Delicte silvice, tăiate... „de la rădăcină”
Galerie foto

*Oamenii legii au aplicat amenzi usturătoare persoanelor care au fost prinse transportând lemne fără a deține documentele necesare

 

La data de 24 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 8 de Poliție Rurală Valea Mare au depistat, pe raza localității, un bărbat, din comuna Ludești, care transporta, cu o autoutilitară, 2 metri cubi de material lemnos, fără a deține documentele necesare prevăzute lege. Polițiștii au aplicat o sancțiune contravențională, conform prevederilor Legii 171 din 2010, iar materialul lemnos a fost confiscat.

Tot la acea dată, polițiștii din cadrul Secției 8 de Poliție Rurală Valea Mare au depistat, pe raza localității, un bărbat, din comuna Ludești, care transporta, cu o autoutilitară, 1.5 metri cubi de material lemnos, fără a deține documentele necesare prevăzute de lege. Bărbatul a fost sancționat contravențional potrivit Legii 171/2010, iar materialul lemnos a fost confiscat.

În aceeași zi, polițiștii din cadrul Secției 8 de Poliție Rurală Valea Mare au depistat, pe raza localității, un bărbat, din comuna Crângurile, care transporta, cu un vehicul cu tracțiune animală, 1.2 metri cubi de material lemnos, fără a deține documentele necesare prevăzute de lege. Bărbatul a fost sancționat contravențional potrivit Legii 171/2010, iar materialul lemnos a fost confiscat.